Over ons

Op Beste Fiets Kopen ontdek je koopadvies en informatie over fietsen, fietsonderdelen, fietsaccessoires en nog veel meer!

Alles op het gebied van fietsen kun je vinden op onze website. Van fietsendragers tot aan fietstrainers en fietscomputers.

Onze experts testen en vergelijken producten om het jou zo makkelijk mogelijk te maken bij je aankoopproces.

Daarnaast nemen we de gebruikerservaringen van anderen onder de loep en doen we intensieve research, zodat we de beste producten voor jou als lezer kunnen selecteren. Hierbij laten we niets aan het toeval over.

Raadpleeg daarom onze informatieve koopgidsen voor productadviezen, of neem een kijkje op ons Youtube kanaal.

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of aanvullingen naar aanleiding van een artikel? Ons verzoek is om je vraag onder het desbetreffende artikel te stellen. Wij verlenen namelijk geen productadvies via de e-mail. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op via: contact@bestefietskopen.nl

Tips voor de redactie

Heb je een (spel)fout ontdekt? Of heb je een advies voor onze redactie? We staan altijd open voor feedback! Stuur je opmerking naar peter@bestefietskopen.nl

Samenwerken

Heb je een verzoek voor een samenwerking? Of heb je een product waarvan je vindt dat deze het verdient om onder de aandacht te komen? Neem ook dan even contact met ons op via het bovenstaande e-mailadres.

Contactgegevens

  • Kallameer 80
  • 3446 JG, Woerden, Nederland
  • E-mailadres: contact@bestefietskopen.nl