Black Friday fietsendrager deals 2024

black-friday-fietsendrager

Hieronder vind je de allerbeste Black Friday Fietsendrager Deals.

Zoek je een nieuwe fietsendrager van Tacx, Pro-user, Twinny Load of een ander waardig merk? Alle aanbiedingen zijn te vinden op deze pagina.

Beste Black Friday Fietsendrager Deals

Bol.comBekijk beste Deals
ANWBBekijk beste Deals
DecathlonBekijk beste Deals


Waarom een fietsendrager met Black Friday kopen?

Ga je er geregeld op uit met de fiets? Bijvoorbeeld op fietsvakantie of gewoon lekker dagjes weg?

Lekker een nieuwe omgeving verkennen op de mountainbike, e-bike of racefiets.

Natuurlijk kan dit ook prima op de gewone stadsfiets. Máár hoe dan ook, je hebt een fietsendrager nodig om de fiets te vervoeren met de auto.

Een goede en betrouwbare fietsendrager is wel een investering die je moet maken. De dragers zijn namelijk niet altijd even goedkoop.

Echter zijn er met Black Friday wel flinke kortingen waarvan je kunt profiteren. Er is dan ook geen enkel beter moment om je nieuwe fietsendrager aan te schaffen dan met Black Friday of Cyber Monday!

Verschillende varianten

Er zijn verschillende soorten fietsendragers te verkrijgen. Zo zijn er bijvoorbeeld fietsendragers voor op het dak, de zogenoemde dakdragers.

Ook kun je een fietsendrager kopen voor op de achterklep en zijn er dragers die op de trekhaak gemonteerd kunnen worden.

Al deze varianten kun je met Black Friday tot en met Cyber Monday kopen voor een lagere prijs dan normaal.

Daarnaast zijn er fietsendragers voor 1, 2, 3 of zelfs 4 fietsen. Ga je alleen op pad, of ga je er met het hele gezin op uit? Er is voor ieder wat wils tussen de brede collectie fietsendragers met Black Friday!

Thule, Pro-User of Twinny Load

Wil je een fietsendrager van Thule, Pro-User of van Twinny Load? Het is allemaal mogelijk.

Alle fietsendragers zijn te verkrijgen met Black Friday en vrijwel allemaal zijn ze afgeprijsd. Bekende fietsendragers van Thule zoals de Thule Easyfold XT2 933, de VeloCompact 925 of de Thule EuroRide 943.

Ook Pro-User heeft z’n topmodellen afgeprijsd tot absurd lage prijzen. De beste fietsendragers zoals de Pro-User Diamant TG en de Pro-user Amber worden voor absolute bodemprijzen weggedaan.


Tot hoe hoog lopen de kortingen op?

Waarschijnlijk ben je heel nieuwsgierig hoe hoog de kortingen precies op lopen. En dat is niet zo gek. Ieder jaar wacht men weer met smart op de vrijdag der vrijdagen.

Dit is namelijk dé dag waarop je de meest felbegeerde fietsendragers kunt verkrijgen voor hele mooie prijzen.

Er zijn tal van kortingsacties waar het hart van menig wieler- en fiets liefhebber harder van gaan kloppen. Ook de vakantiegangers onder ons kijken hier het gehele jaar naar uit!

Maar wat voor kortingen kunnen we verwachten dit jaar? Het is niet ondenkbaar dat je letterlijk tot wel honderden euro’s kunt besparen op grotere bestellingen.

De kortingen kunnen oplopen tot wel 30% bij de beste shops. Aangezien er veel concurrentie is tussen de winkels met Black Friday probeert iedere shop een laagste prijs garantie aan te bieden. Dit is voor de consument natuurlijk alleen maar mooi meegenomen!


Onthoud goed: op=op!

Ieder jaar weer maken we het helaas weer mee. Mensen die de scherpste kortingen missen omdat ze er (net) té laat bij zijn.

Wil jij voorkomen dat je de beste fietsendrager Black Friday deals misloopt? Wees dan verstandig en sla snel toe.

Er is namelijk geen enkele garantie dat de kortingen aanhouden tot en met Cyber Monday.

Deze dagen geldt de regel: zolang de voorraad strekt. En één ding is zeker; de beste deals zullen snel uitverkocht raken. Plaats dus op tijd je bestelling en wees verzekerd van de korting!

Waar vind ik de beste fietsendragers Deals met Black Friday?

Bol.comBekijk beste Deals
ANWBBekijk beste Deals
DecathlonBekijk beste Deals
Meer fiets deals: