Thule Easyfold XT 933: Aanbieding, review & test

Wil je de Thule Easyfold XT 933 kopen in de aanbieding? Op deze pagina ben je op de juiste plek.

Wellicht heb je al ondervonden dat de aanbiedingen niet voor het oprapen liggen. Op deze pagina ontdek jij of je de Thule Easyfold XT 933 met korting kunt kopen. En zo ja, waar dan?

Ook kom je erachter of het wellicht verstandig is om deze fietsendrager in Duitsland te kopen voor een lagere prijs en we bespreken een aantal verkooppunten.

Daarnaast bespreken we alle belangrijke eigenschappen van deze fietsendrager in de review.

Kortom, als je verzekerd wilt zijn van alle informatie en de allerlaagste prijs, neem deze pagina dan even goed door!

Direct de beste prijs van dit moment bekijken? Klik dan op de knop hieronder:


Hoeveel kost de Thule Easyfold XT 933 zónder aanbieding?

thule-easyfold-xt-933-aanbieding

Iedere fietsendrager heeft een adviesprijs. Deze prijs wordt vrijwel altijd door het merk en/of de fabrikant bepaald. In dit geval bepaald Thule de adviesprijs. Deze bedraagt 749,00 euro.

Sinds dat deze fietsendrager op de markt kwam (alweer enkele jaren terug) is de adviesprijs niet veranderd. Wij verwachten dat deze voorlopig ook niet zal veranderen.

Echter is het in sommige gevallen mogelijk om deze Thule fietsendrager aan te schaffen ónder de adviesprijs.

Sterker nog, in enkele gevallen kun je met flinke kortingen gemakkelijk tientallen euro’s besparen. Dat is toch leuk meegenomen.

Is er regelmatig een aanbieding?

We hebben het antwoord eigenlijk al verklapt zojuist. Ja, er is regelmatig een Thule Easyfold XT 933 aanbieding beschikbaar.

Soms is dit door het jaar heen en soms moet je wachten tot speciale aangelegenheden, zoals bijvoorbeeld Black Friday of Cyber Monday.

Ook kan het natuurlijk zijn dat een winkel uitverkoop houdt. Indien je wilt profiteren van een aanbieding is het belangrijk om dit allemaal goed in de gaten te houden.

Omdat de aanbiedingen echter sporadisch opduiken en vaak niet van te voren aangekondigd worden, is het vaak lastig om dit constant in de gaten te houden.

Klik even op de knop hieronder om te bekijken of er momenteel een Thule Easyfold XT 933 aanbieding beschikbaar is:Aanbieding bij ANWB?

De ANWB webwinkel verkoopt verschillende soort fietsendragers, waaronder die van Thule. Bij de ANWB ligt de huidige prijs van de Thule Easyfold XT 933 momenteel op 599 euro, voor leden.

Voor niet leden bedraagt de prijs 649 euro. Dit komt neer op een totale ledenkorting van € 59,95. Ook de verzending is gratis bij de ANWB.

Wel moet je rekening houden met ietwat langere levertijden (5 tot 10 dagen). Aangezien de prijs hier aan de lage kant is, worden hier voorlopig geen aanbiedingen verwacht.Aanbieding bij Coolblue?

Coolblue heeft de Thule Easyfold XT 933 jarenlang aangeboden voor verschillende prijzen. De winkel staat erom bekend dat het nog wel eens speelt met de prijzen.

In de populairdere seizoenen schiet de prijs nog wel eens omhoog. In het geval van fietsendragers is dit vaak in de zomermaanden.

Het voordeel is wel weer dat er regelmatig Coolblue aanbiedingen zijn. Echter is de Easyfold fietsendrager hier nooit meer te verkrijgen, dus kun je het beste op zoek gaan naar een andere aanbieder.

Een andere aanbieder waarvan veel mensen zich afvragen of ze de Thule XT 933 hier kunnen kopen is Decathlon. Helaas verkoopt ook deze winkel de fietsendrager niet.

Kopen in Duitsland voor een lagere prijs?

Tegenwoordig hoor je regelmatig verhalen van mensen die naar Duitsland afreizen om daar een fietsendrager te kopen. Of men besteld via een Duitse website.

Zo is dit bijvoorbeeld ook het geval met de Uebler i21, een andere populaire fietsendrager.

Maar is dit wel zo verstandig? Is het in Duitsland echt zoveel goedkoper?

Feit is dat fietsendragers over het algemeen net wat goedkoper zijn in Duitsland. Ditzelfde geldt voor andere auto onderdelen en accessoires.

Echter scheelt het bij de grote A-merken zoals bijvoorbeeld Thule tegenwoordig niet meer zoveel. De prijzen van dit soort A-merken zijn meestal vrijwel hetzelfde in ieder land. Het voordeel is dan ook vaak minimaal.

Thule Easyfold XT 2 933 Test & Review

thule_easyfold_xt_933

Wat kun je verwachten van deze fietsendrager? Wij deden de test. Hieronder bespreken we de belangrijkste eigenschappen.

Geschikt voor vrijwel alle fietsen

Als je een fietsendrager koopt is het natuurlijk heel belangrijk om te weten welke fietsen je erop kunt vervoeren.

Als je elektrische fietsen wilt vervoeren is dit al helemaal van belang. Lang niet iedere fietsendrager is hier namelijk geschikt voor.

Omdat de Thule Easyfold XT 2B 933 tot 60 kilo belastbaar is, kun je er prima 2 e-bikes op vervoeren. De maximale belastbaarheid per fiets is 30 kg.

Door de bredere wielgoten kan je er ook zonder probleem fietsen met dikkere banden op bevestigen.

Kortom; de Thule 933 is geschikt voor vrijwel alle soorten fietsen.

Veilig de weg op met een 13 polige stekker

Als je het ons vraagt is het een gigantisch voordeel dat je op de Thule 933 een 13 polige stekker hebt.

Dit is lang niet vanzelfsprekend. Z’n voorganger, de Thule 932 had bijvoorbeeld enkel een 7 polige stekker.

Met een 13 polige stekker heb je stukken meer functionaliteiten. Denk hierbij aan een mistachterlicht en achteruitrijverlichting.

Je kunt dus met een gerust hart veilig de weg op!

Gemakkelijk te kantelen

Er is niets vervelender dan het moment dat je bij de bagage in je achterbak moet zijn, terwijl de fietsendrager zojuist gemonteerd is op de trekhaak..

Tenminste, dit is vervelend indien je niet over een kantelbare fietsendrager beschikt.

thule_933_black_edition_kantelbaar

De Thule Easyfold XT 2 933 is gemakkelijk kantelbaar. Hier hoef je alleen maar het voetpedaal voor in te trappen en voilá.

Snel opvouwbaar na gebruik

In de winter zullen de meesten wat minder gebruik maken van de fietsendrager. Het is daarom wel zo handig als je het gemakkelijk op kunt bergen.

easyfold-xt-2-933-opgevouwen

Omdat de Thule 933 Easyfold XT 2 opvouwbaar is, kun je ‘m heel compact maken.

Dit is ook handig voor als je ‘m in je kofferbak wilt vervoeren, wanneer je de fietsendrager niet nodig hebt.

Extra beveiliging

De veiligheid is heel belangrijk. Zowel de veiligheid op de weg als de anti-diefstal maatregelen.

Met de veiligheid op de weg zit het zoals je net gelezen hebt wel goed. Maar hoe zit het met de rest?

Het zou namelijk zonde zijn als je gloednieuwe Thule 933 wordt gestolen.. Gelukkig kun je ‘m goed beveiligen.

Het is mogelijk om de fietsendrager met een stevig slot op de trekhaak vast te zetten. Ook je fietsen kun je met een apart slot beveiligen op de fietsendrager.

Gebruikerservaringen

Ondertussen is de Thule Easyfold XT 2 933 alweer een poosje op de markt.

Een pluspunt daarvan is dat genoeg gebruikers ruimschoots ervaringen hebben met deze variant. Er zijn dan ook meer dan voldoende reviews te vinden.

Vrijwel alle reviews zijn positief gestemd over deze fietsendrager van Thule. Met name de sterke kwaliteit en het kleine formaat spreekt de meeste mensen aan.

Het bevestigen en verwijderen van de trekhaak

Niets is zo vervelend als een fietsendrager die lastig op je trekhaak te bevestigen is. Dit wil je gewoon zo snel en efficiënt mogelijk kunnen doen.

Met de Easyfold 933 is dit gelukkig geen enkel probleem. Zowel het bevestigen als het verwijderen gaat erg makkelijk en snel.

thule_easyfold_xt_2_933_demonteren

De hendel die aan de zijkant van deze fietsendrager zit draagt hier goed aan bij. Z’n voorgangers hadden dit niet.

Waar vind ik de goedkoopste prijs?

Het laatste dat je wilt is natuurlijk te veel betalen voor een fietsendrager. Hoewel dit een investering voor de langere termijn is, is korting altijd mooi meegenomen.

Mochten er momenteel geen kortingen zijn, dan is het verstandig om op zoek de gaan naar de laagste prijs van dit moment. Op die manier kun je soms tientallen tot honderden euro’s besparen.

De laagste prijs van dit moment bekijken? Vergelijk direct de prijzen bij de onderstaande winkels:Thule Easyfold XT 933 uitverkocht?

Het kan zomaar zijn dat de Thule Easyfold XT 933 op het moment van schrijven uitverkocht is. In dat geval kun je wachten tot de voorraad weer aangevuld wordt. Hiervoor kun je het beste even contact opnemen met de aanbieder, die kan jou vertellen hoe lang dit zal duren.

Indien dit te lang voor je duurt, of de Thule Easyfold XT 933 helemaal niet meer leverbaar is, kun je het beste op zoek gaan naar een waardig alternatief.

Een goed alternatief voor de Thule EasyFold XT 933 Fietsendrager 2 Fietsen 13 Polige Stekker (hele benaming) is bijvoorbeeld de Thule EasyFold 932.

Conclusie

Je weet nu wat de adviesprijs is, of er regelmatig kortingsacties te vinden zijn en waar je de Thule Easyfold XT 933 het beste aan kunt schaffen.

Ook ben je op de hoogte van de belangrijkste eigenschapen en functionaliteiten. Kortom, alles wat je nodig hebt om de beste koop te doen.

Alvast veel plezier en vele veilige kilometers toegewenst!
💡 Misschien ook interessant voor jou: