Thule EasyFold 932 – Review & Goedkoopste Aanbieding
Op zoek naar een betrouwbare fietsendrager? Dan is de zeer degelijke Thule EasyFold 932 een uitstekende keus.
In deze review zetten we alle voordelen en nadelen van deze fietsendrager op een rij.
Ook kijken we naar alternatieven en letten we op de goedkoopste aanbiedingen voor de Thule Easyfold 932!
Hoe gebruik je de Thule EasyFold 932?
Monteren is niet moeilijk
Bij bestelling van een Thule EasyFold 932 krijg je een kant en klaar product. Je hebt geen speciaal gereedschap nodig om de fietsendrager in elkaar te zetten.
Sterker nog: je hoeft helemaal niets in elkaar te zetten.
Je kan deze fietsendrager in opgevouwen staat op de trekhaak plaatsen. Vervolgens vouw je de Thule 932 uit en klik je ‘m vast. Dan is het monteren alweer klaar.
Je zet de fietsen makkelijk vast
Je plaatst de wielen van je fietsen in brede goten. Daarna plaats je de klemmen van de fietsendrager op de framebuizen.
Deze klemmen hebben een koppelbegrenzer. Hierdoor weet je precies wanneer de fietsen vast staan.
De klemmen (ook wel frame-adapters genoemd) zijn handmatig te verplaatsen, te verstellen en af te nemen. Ook hebben ze een coating van rubber. Die coating is ter bescherming van de lak van je fietsen.
Tot slot zet je de wielen gemakkelijk vast met pompgespen. Zo voorkom je dat de wielen kunnen gaan draaien.
Bestel eventueel een oprijgoot erbij
Om de fietsen makkelijker op de fietsendrager te krijgen, is het mogelijk om er een oprijgoot bij te bestellen. Vooral bij zware e-bikes is dit handig.
De zogenaamde Loading Ramp 9152 van Thule is in dit geval een goede keus. Dit is een verwijderbare rail voor het gemakkelijk laden en lossen van de fietsen.
Voordelen van deze fietsendrager ✅
Er kunnen 2 fietsen op
Iedere fiets past op de Thule 932: van stadsfiets tot racefiets en van mountainbike tot e-bike. De fietsendrager heeft brede goten, waardoor allerlei typen fietsbanden erop kunnen.
Er kunnen twee fietsen op de drager. Samen mogen die fietsen maximaal 60 kilo wegen. Dat komt altijd goed, ook als je twee elektrische fietsen hebt.
Als je toch twijfelt met twee e-bikes, kun je er voor kiezen om de batterijen in de achterbak te vervoeren.
De reviews zijn zeer positief
Een Thule EasyFold 932 kopen, daar zul je naar alle waarschijnlijkheid geen spijt van krijgen.
Hoe we dat weten? Nou, flink wat tevreden kopers gingen je voor!
Op verschillende platformen heeft de Thule 932 goede recensies gekregen. Op bol.com krijgt deze fietsendrager een score van 4,5 uit 5 op basis van meer dan 40 reviews.
Op de website van de ANWB staan zelfs 75 reviews en is de score ook 4,5 uit 5.
En het is geen toeval: ook de Consumentenbond geeft de Thule Easyfold 932 een waardering van 4,5 uit 5.
Tot slot is de beoordeling op Keuskeurig.nl ook uitstekend: een 9,2!
Deze fietsendrager is kantelbaar
De Thule 932 heeft een handige kantelfunctie. Zet je voet op het voetpedaal achterop de fietsdrager en het geheel kantelt een stukje naar achteren.
Dankzij deze functie kun je makkelijk even iets pakken uit de kofferbak, terwijl de fietsendrager nog gewoon op de trekhaak zit. Dit kan zelfs met de fietsen nog op de fietsendrager!
De Thule 932 is makkelijk in te klappen
Deze fietsendrager heeft nog een voordeel. De Thule 932 is volledig opvouwbaar en daardoor heel compact op te bergen. De opgevouwen fietsendrager past makkelijk in de kofferbak.
De hele fietsendrager weegt ongeveer 18 kilo. Dat is een vrij gemiddeld gewicht voor een fietsendrager. In opgeklapte staat kun je de Thule 932 makkelijk oppakken, dankzij slim geplaatste handgrepen.
Alles kan keurig netjes op slot
Als je de fietsen op de drager hebt, wil je er liever niet bij weglopen. Straks haalt iemand de fietsen er zo af en loopt diegene er mee weg.
Bij de Thule EasyFold 932 hoef je je hier geen zorgen over te maken. Zowel de fietsendrager als de fietsen op de fietsendrager kunnen met één sleutel op slot.
Nadelen van deze fietsendrager ❌
Net iets minder robuust dan een vaste fietsendrager
De Thule 932 is een opvouwbare fietsendrager. Dat heeft veel voordelen, maar kan voor sommige gebruikers toch ook een nadeeltje zijn.
Een vaste, niet-opvouwbare fietsendrager is heel robuust. Dat kan niet gaan bewegen. Bij een opvouwbare fietsendrager is het zo dat de boel een beetje flexibeler is. Het kan onderweg een klein beetje bewegen.
Het is verstandig om hier rekening mee te houden bij obstakels op de weg, zoals een drempel of een hobbel. Al zou je daar bij een vaste fietsendrager natuurlijk ook een beetje voorzichtig mee moeten zijn.
De bevestiging van de nummerplaat kan beter
In sommige reviews komt naar voren dat de bevestiging van je nummerplaat op deze fietsendrager niet ideaal is.
Er zijn klemmetjes om je kentekenplaat vast te zetten, maar die blijken aan de korte kant.
De meeste gebruikers kiezen ervoor om het nummerbord met bijvoorbeeld tiewraps extra vast te zetten. Hierdoor weet je zeker dat je je kentekenplaat niet verliest.
Goedkoopste aanbiedingen voor de Thule EasyFold 932
Op zoek naar de goedkoopste aanbieding voor de Thule Easyfold 932? Wij hebben de prijzen even vergeleken voor je.
Bij Decathlon is de Thule 932 momenteel te koop voor 519 euro. Bij bol.com kost de Thule 932 op het moment van schrijven 495 euro.
Bij de ANWB betalen niet-leden 559 euro voor deze fietsendrager. Leden zijn iets goedkoper uit met 529 euro.
Zoals je ziet, zit er aardig wat verschil tussen de prijzen. Ook hebben verschillende winkels soms aanbiedingen voor de Thule EasyFold 932.
Op het moment van schrijven kunnen we helaas geen kortingsacties vinden. Wellicht dat er momenteel kortingen zijn bij de onderstaande shops:
Een goed alternatief: de Thule EasyFold XT 933
Kun je de Thule 932 (tijdelijk) niet bestellen? Dan is de Thule EasyFold XT 933 een goed alternatief. Deze fietsendrager is zo’n 100 euro duurder, maar daar krijg je wel een boel voor terug.
De 933 is een verbeterde opvolger van de 932. Het grootste verschil is dat de Thule 932 een 7-polige stekker heeft, terwijl de Thule XT 933 een 13-polige stekker heeft.
Een 13-polige stekker heeft meer functies dan een 7-polige stekker. Een 7-polige stekker voorziet in de basisverlichting, zoals knipperlichten en remlichten.
De extra polen op de 13-polige stekker geven je fietsendrager ook achteruitrijverlichting en mistachterlichten. Dat zorgt dus voor wat extra zichtbaarheid en veiligheid.
De betere stekker heeft trouwens nog een voordeel. Heb je bij het achteruit rijden wel eens gehad dat je parkeersensoren maar blijven piepen, vanwege je fietsendrager?
Bij de Thule XT 933 lost de slimme stekker dat probleem op. Geen onnodig gepiep meer dus!
Hier check je de beste prijs >>
Conclusie over de Thule EasyFold 932
Het merk Thule is een begrip in de wereld van de fietsendragers. Al jaren vertrouwen fietsers op Thule voor het vervoer van hun fietsen, racefietsen, mountainbikes en e-bikes.
De fietsendragers van Thule komen vrijwel altijd als beste uit de test. Hierdoor kun je met een gerust hart voor een fietsendrager van Thule kiezen.
De EasyFold 932 is één van de populairste fietsendragers van dit gewaardeerde merk. Het is een sterk, compact en betrouwbaar hulpmiddel om je fietsen te vervoeren.
Bij aanschaf van deze fietsendrager krijg je ook nog eens 5 jaar garantie. Wij kunnen de Thule EasyFold 932 dus zeker aanraden!
Wil je deze fietsendrager kopen? Vergeet dan niet te profiteren van de laagste prijs en mogelijke aanbieding. Vergelijk de prijzen hieronder en vind de beste deal:
Bol.com | Check huidige prijs >> |
ANWB Webwinkel | Check huidige prijs >> |
Meer van Thule:
- Thule Easyfold 931 (niet meer voorradig)
- Thule Easyfold XT 934 (niet meer voorradig)
0 reacties