Spinningfiets bij Coolblue kopen

Wil jij een spinningfiets kopen bij Coolblue? Bekijk dan even deze pagina waarin je alles ontdekt wat je moet weten.

Is Coolblue de juiste winkel om je spinningfiets aan te schaffen en wat voor bikes vind je zoal terug in het aanbod? Ik vertel je wat je ervan kunt verwachten en of het verstandig is of niet. Lees daarom snel even verder!

Verkoopt Coolblue spinningbikes?

Het antwoord op deze vraag mag duidelijk zijn; Coolblue verkoopt spinningfietsen.

Soms bestaat hier nog wel eens wat onduidelijkheid over, aangezien Coolblue de spinningbikes aanbiedt onder de benamingen ”fitness fiets” en ”sprinter fiets”.

Wat hier precies de reden van is, durven we niet te zeggen. Maar het is dus goed om te weten dat hier gewoon spinningfietsen mee worden bedoeld door Coolblue.

Het is ook goed om te weten dat het aanbod niet enorm groot is. Op het moment van schrijven zijn er 7 spinningfietsen te koop.

Toch is er gelukkig een vrij veelzijdig aanbod, zowel voor de beginnende indoor fietser als voor de meer gevorderde zijn er geschikte toestellen.

Update: recentelijk is Coolblue helaas gestopt met het verkopen van fitnessapparatuur, waaronder ook spinningfietsen.

Wat voor spinningfietsen tref je aan bij Coolblue?

Coolblue heeft dus spinningfietsen van verschillende soorten gebruikersklassen. Toch zijn het voornamelijk bikes voor thuisgebruik.

Professionele apparatuur tref je hier eigenlijk vrijwel nooit aan.

De beste spinningbikes die Coolblue aanbiedt zijn:

Is dit de beste winkel om je spinbike te kopen?

Naast Cooblue zijn er nog een heleboel andere winkels die spinningfietsen aanbieden. Daardoor kan het wel eens lastig zijn om te bepalen welke aanbieder nou het beste is.

We raden aan om in de eerste instantie niet naar de winkels te kijken. Zoek allereerst uit welke spinningfiets het beste aansluit op jouw wensen en eisen.

Wanneer je de ideale spinningfiets hebt gevonden, is het tijd om op zoek te gaan naar de allerbeste prijs. Daarvoor kun je het beste onze koopgids raadplegen.

Update: recentelijk is Coolblue helaas gestopt met het verkopen van fitnessapparatuur, waaronder ook spinningfietsen.

Bekijk het aanbod bij onderstaande webshops met een uitgebreid assortiment aan spinningfietsen: