Futurumshop Black Friday Deals 2024

Ben je op zoek naar de beste Black Friday Deals van Futurumshop? Deze grote fietsenwinkel pakt ieder jaar weer uit met een aantal goede deals.

Futurumshop staat onder vele wielerfans bekend als de ”place to be” als het gaat om fietsspullen. Of je nu een nieuwe fiets zoekt, of accessoires, vrijwel alles kun je hier wel verkrijgen.


Wat voor aanbiedingen kan ik bij Futurumshop verwachten?

Ben je benieuwd naar de aanbiedingen die je bij Futurumshop kunt verwachten dit jaar met Black Friday? Het is altijd lastig om te voorspellen hoe hoog de kortingen oplopen. Futurumshop biedt namelijk enorm veel spullen aan en ook kondigen ze de kortingsacties meestal niet van te voren aan.

In de vorige jaren was er in elk geval wel genoeg korting met Black Friday. Toch vielen veel kortingen velen ietwat tegen. Bij sommige deals hadden wij onze twijfels. Andere deals waren ietwat teleurstellend. Echter zaten er gelukkig toch een aantal goede kortingen tussen.

Verder is ons opgevallen dat Futurumshop de afgelopen jaren wat minder groot uitpakt met Black Friday en Cyber Monday. Waar dit mee te maken heeft weten we niet. Wellicht dat de verkoopcijfers tegenvielen, of dat de shop zich het niet kan permitteren om artikelen voor bodemprijzen aan te bieden.

Ook Bij Mantel en Decathlon zien we bijvoorbeeld dat ze zich ietwat op de achtergrond houden met Black Friday. Decathlon geeft bijvoorbeeld aan niet zoveel te voelen voor Black Friday kortingsacties. Ze bieden liever scherpe prijzen aan gedurende het gehele jaar.

Wat kan ik bij Futurumshop kopen met Black Friday?

Natuurlijk ben jij benieuwd wat je allemaal aan kunt schaffen bij Futurumshop van Black Friday tot aan Cyber Monday. En dat is een goede vraag. Hieronder vind je de kortingsdeals.

Tacx

tacx-black-friday

Zoek je een nieuwe Tacx trainer om deze winter lekker door te blijven trainen? Mantel is een van de grotere Tacx aanbieders op de markt.

Met Black Friday zijn er overigens meer dan genoeg winkels die de fietstrainers wegdoen voor bodemprijzen. Bekijk hier de beste Tacx Deals van Black Friday tot Cyber Monday >>

Garmin

garmin-black-friday

Ook Garmin accessoires zijn er bij Mantel in overvloed. Altijd al een Garmin fietscomputer of fiets horloge willen aanschaffen voor een absolute bodemprijs? Dit jaar is jouw ultieme kans!

Ieder jaar zijn er namelijk weer scherpe aanbiedingen te vinden op Garmin accessoires. Bekijk hier de beste Garmin Black Friday deals >>

Fietsendragers

black-friday-fietsendrager

Nieuwe fietsendrager nodig? De beste tijd om deze aan te schaffen is uiteraard met Black Friday. Dit kun je doen bij Futurumshop, maar ook bij andere online fietsenwinkels. Er is meer dan genoeg keus beschikbaar uit het diverse aanbod.

Zo zijn er bijvoorbeeld Thule en Pro-User fietsendragers te verkrijgen en nog véél meer. Bekijk hier de beste fietsendrager deals >>

Fietskleding

Heb je een nieuw fietsshirt, fietsbroek of fietsschoenen nodig? Naast een gloednieuwe fiets is het natuurlijk ook een mogelijkheid om fietskleding te kopen op Black Friday. Als je gaat bestellen, let er dan wel op dat je de juiste maten neemt.

Futurumshop biedt kleding aan in diverse soorten en maten. Je kunt het aanbod en de kortingen bekijken op de Black Friday pagina van Furumshop.

Overige accessoires

Tot slot zijn er nog tal van andere accessoires en fietsmaterialen te verkrijgen bij de shop. Van Black Friday tot aan Cyber Monday zijn er diverse scherpe kortingen. Of je nu nieuwe onderdelen voor je fiets nodig hebt, of een fietscomputer, wees er op tijd bij!

De verwachting is namelijk dat de beste deals snel uitverkocht zullen raken. Dit geldt overigens voor iedere winkel, niet alleen voor Futurumshop. Hieronder vind je nog eens de beste deals van Black Friday.

TIP: Bekijk hier de scherpste deals

Black Friday Kortingen op Polar

Black Friday Kortingen op mountainbikes

Black Friday Kortingen op e-bikes

Black Friday Kortingen op racefietsen

Wahoo Kortingen Black Friday