Mantel Black Friday Deals 2024

Ben je op zoek naar de beste Black Friday Deals van Mantel? Deze grote fietsenwinkel pakt ieder jaar weer uit met een aantal goede deals.

Mantel staat onder vele wielerfans bekend als de ”place to be” als het gaat om fietsspullen. Of je nu een nieuwe fiets zoekt, of accessoires, vrijwel alles kun je hier wel verkrijgen.


Wat voor aanbiedingen kan ik bij Mantel verwachten?

Ben je benieuwd naar de aanbiedingen die je bij mantel kunt verwachten dit jaar met Black Friday? Het is altijd lastig om te voorspellen hoe hoog de kortingen oplopen. Mantel biedt namelijk enorm veel spullen aan en ook kondigen ze de kortingsacties meestal niet van te voren aan.

In de vorige jaren was er in elk geval wel korting met Black Friday. Toch vielen veel kortingen ons ietwat tegen. Bij sommige deals hadden wij onze twijfels. Andere deals waren ietwat teleurstellend. Echter zaten er toch een aantal goede kortingen tussen.

Verder is ons opgevallen dat Mantel de afgelopen jaren wat minder groot uitpakt met Black Friday en Cyber Monday. Waar dit mee te maken heeft weten we niet. Wellicht dat de verkoopcijfers tegenvielen, of dat de shop zich het niet kan permitteren om artikelen voor bodemprijzen aan te bieden.

Ook Bij Decathlon en Futurumshop zien we bijvoorbeeld dat ze zich ietwat op de achtergrond houden met Black Friday. Decathlon geeft aan niet zoveel te voelen voor Black Friday kortingsacties. Ze bieden liever scherpe prijzen aan gedurende het gehele jaar.

Wat kan ik bij Mantel kopen met Black Friday?

Natuurlijk ben jij benieuwd wat je allemaal aan kunt schaffen bij Mantel van Black Friday tot aan Cyber Monday. En dat is een goede vraag. Hieronder vind je de kortingsdeals.

Tacx

tacx-black-friday

Zoek je een nieuwe Tacx trainer om deze winter lekker door te blijven trainen? Mantel is een van de grotere Tacx aanbieders op de markt.

Met Black Friday zijn er overigens meer dan genoeg winkels die de fietstrainers wegdoen voor bodemprijzen. Bekijk hier de beste Tacx Deals van Black Friday tot Cyber Monday >>

Garmin

garmin-black-friday

Ook Garmin accessoires zijn er bij Mantel in overvloed. Altijd al een Garmin fietscomputer of fiets horloge willen aanschaffen voor een absolute bodemprijs? Dit jaar is jouw ultieme kans!

Ieder jaar zijn er namelijk weer scherpe aanbiedingen te vinden op Garmin accessoires. Bekijk hier de beste Garmin Black Friday deals >>

Shimano

Shimano is hét merk als het om fietsonderdelen gaat. Vooral de versnellingsgroepen van Shimano staan bekend om hun uitmuntende kwaltieit.

Maar ook bieden ze bijvoorbeeld fietstrappers en zelfs fietskleding aan. Shimano producten zijn er voor mountainbikers, racefietsers en e-bikers. Kortom, meer dan genoeg keus. Op de Black Friday pagina van mantel kun je de aanbiedingen bekijken rondom Black Friday.

Gazelle

Gazelle is voor velen hét fietsenmerk. Het is dan ook niet zo gek dat er zoveel mensen op zoek zijn naar Gazelle Black Friday deals. Ook deze kun je bij Mantel (en nog vele andere shops) verkrijgen.

Benieuwd wat voor Gazelle kortingen er zijn op Black Friday tot Cyber Monday? Bekijk hier het aanbod >>

Trek

Trek is een merk dat wereldwijd bekend staat om hun toerfietsen en racefietsen. Ook Mantel biedt deze fietsen aan met Black Friday. De eventuele kortingen kun je hier bekijken.

Corina

Cortina is een betrouwbaar Nederlands fietsenmerk dat zich voornamelijk richt op stadsfietsen. Nieuwe fiets scoren bij Mantel op Black Friday? Bekijk hier de Cortina fietsen deals.

Met Black Friday bij Mantel kopen of toch een andere winkel?

Koop jij deze jouw benodigde fietsattributen met hoge korting bij Mantel, of ga je toch op zoek naar een andere winkel? Het blijft altijd lastig om te bepalen waar je jouw aankoop gaat doen.

Feit is in elk geval dat Mantel veel trouwe klanten heeft. En dat is niet voor niets. Deze winkel is namelijk een grote naam in de fietsenwereld en heeft zichzelf bewezen als uitstekende en betrouwbare aanbieder.

Toch is het de moeite waard om ook eens de deals in andere winkels te bekijken. Mogelijk dat je dan namelijk nog meer geld kunt besparen op deze prachtige zwarte vrijdag.

Bekijk hieronder de meest waanzinnige kortingsacties

Fietsendrager Black Friday kortingen

MTB Black Friday kortingen

Elektrische fiets Black Friday kortingen

Racefiets Black Friday kortingen

Tacx Black Friday kortingen

Polar Black Friday kortingen

Wahoo Black Friday Kortingen