Stella Fiets Prijzen – Bekijk de prijstlijst

Laatst bijgewerkt door Simon op februari 2, 2023

E-bikes zijn populairder geworden dan ooit. Nog nooit werden er op een jaar tijd zoveel E-bikes verkocht dan dit jaar, dus het is niet onlogisch dat ook jij op zoek bent naar een kwalitatieve elektrische fiets.

Wanneer je zoekt naar Stella prijzen, dan vind je jammer genoeg niet meteen een antwoord op jouw vraag.

Gelukkig kan ik jou daarbij helpen, want ik kan je wel een overzicht geven van de prijzen van een Stella E-bike.

Bovendien kan ik je ook een tip geven, zodat je ook op de officiële website de prijzen kunt terugvinden.

Over het merk Stella

stella-dolce-comfort

Stella is een fietsenmerk dat verder wil gaan dan het verkopen van E-bikes. Ze willen namelijk dat klanten afstappen van het idee dat ze een product kopen.

Stella wil namelijk zijn product leveren als een dienst. Met hun E-bikes, willen ze een trouwe partner zijn om jou te vervoeren.

Stella wil zichzelf ook positioneren als de specialist der E-bikes. Ze claimen niet zomaar E-bikes te maken, maar echt een perfecte E-bike te ontwikkelen op maat van iedere persoon.

Op dit moment werken er al meer dan 500 werknemers bij het populaire merk en ze hebben nog steeds moeite om de enorme vraag bij te houden.

Het feit dat er zo’n enorme vraag is naar Stella fietsen, wil toch wel zeggen dat ze geslaagd zijn in hun opzet. Indien je sommige klanten mag geloven, is het echt een plezier om met een Stella fiets naar buiten te gaan.

De kans is ook groot dat er nog veel meer mensen geïnteresseerd zijn om een Stella bike aan te schaffen, maar het prijsplaatje moet meezitten natuurlijk.

Stella E-bike prijzen zijn niet goedkoop, maar ze zijn zeker ook niet extreem duur te noemen in vergelijking met soortgelijke merken.

Toch zijn er een aantal merken die gelijkwaardige alternatieven aanbieden voor lagere prijzen. De kans is dus ook groot dat Stella een flinke marge pakt op hun verkopen.

Hoeft opzich een probleem te zijn, maar voor ons als consument is het verstandiger om eerst te overwegen of het niet goedkoper kan.

In dit artikel zullen we het uiteraard nog uitgebreid hebben over de Stella fiets prijzen, dus vandaar dat ik het wel belangrijk vind om het ook even over de prijs-kwaliteitverhouding te hebben.

Stella fiets prijzen

Je kunt uiteraard niet zomaar een getal plakken op Stella prijzen. Elke fiets is anders en er bestaan grote verschillen tussen de diverse modellen die op de markt zijn.

Daarenboven is het ook mogelijk dat de Stella fiets prijzen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Daarom ga ik je straks nog een tip meegeven, zodat je steeds de meest actuele Stella E-bike prijzen kunt vinden.

Nu wil ik je vooral een idee geven over de prijscategorie van enkele modellen.

Stella Morena prijs

De Stella Morena is zowat het topmodel wanneer het om E-bikes van het populaire merk gaat. De Stella Morena werd door veel andere partijen ook al geselecteerd als beste uit de test.

Het is een E-bike die voornamelijk werd ontwikkeld voor de sportieve fietsers onder ons. Je koopt geen Stella Morena om elke dag slechts twee kilometer naar je werk te rijden. De Stella Morena kan veel meer aan dan dat.

Het feit dat dit een van de topmodellen is, zorgt er natuurlijk ook voor dat de Stella Morena prijs iets hoger ligt dan die van de andere fietsen.

Het model Morena bestaat in twee uitvoeringen: MDB en MDBD. Bij beide fietsen is de motor in het midden geplaatst, zodat je er geen last van het bij het trappen.

De Morena MDB kost zo’n slordige 2.900 euro, terwijl de Morena Premium MDBD zo’n 3.300 euro kost. De meerprijs zit hem zoals altijd natuurlijk in de specificaties van onder andere de motor.

Ook zijn er mensen die op zoek gaan naar de Stella Bergamo prijs. Het is belangrijk om te weten dat het merk een naamsverandering van de Bergamo heeft doorgevoerd.

Op dit moment zou de Stella Bergamo dus een Stella Morena zijn geworden.

TIP: Hier download je de meest actuele prijslijst >>

Is de Stella Morena zijn prijs waard?

Het is zowat het populairste model dat het merk te bieden heeft. De Morena wordt dan ook flink gepromoot door Stella.

Het is zeker niet de goedkoopste e-bike, maar het is wel een prima model voor de sportieve fietser.

De geïntegreerde accu in het frame maakt het ook een fraaie bike om te zien.

Opzich niet veel mis mee dus. Behalve de prijs dan.

Die is naar onze mening behoorlijk aan de hoge kant..

Zeker als je bedenkt dat er e-bikes zijn van minstens net zulke goede kwaliteit, die véél minder kosten.

Voor ruim 1000 euro minder koop je bijvoorbeeld een ander een sportief model met hoogwaardige middenmotor.

Stella Vicenza Superior prijs

Een tweede E-bike die regelmatig wordt verkocht, is de Stella Vicenza Superior. Met een actieradius tot 160 kilometer, is ook deze E-bike niet meer aan zijn proefstuk toe.

Deze fiets wordt vaker gekocht door mensen die voornamelijk woon-werkverkeer willen rijden met hun elektrische fiets.

In tegenstelling tot de Morena, is dit niet echt een professionele E-bike te noemen, maar dat neemt niet weg dat het wel gewoon een prima fiets is.

De Stella Vicenza Superior prijs bedraagt momenteel een slordige 1.500 euro.

Wel is er de mogelijkheid om hier nog enkele opties aan toe te voegen, waardoor het mogelijk is dat de prijs nog een beetje omhooggaat.

Wanneer je echter de prijs van 1.500 euro vergelijkt met prijzen van concurrerende merken, moet ik zeggen dat je bij Stella veel meer krijgt voor hetzelfde geld.

Het is ook wel belangrijk om op te merken dat er heel wat verschillende modellen bestaan van de Stella Vicenza Superior.

Daardoor kan je best gewoon de meest actuele prijs raadplegen, maar ze schommelen ongeveer tussen de 1.500 en de 2.500 euro.

Hier download je de meest actuele prijslijst >>

Stella prijzen algemeen

Ik zou natuurlijk van elke E-bike individueel een prijs kunnen overlopen, maar daar heb je misschien niet zoveel aan. Hoewel die informatie niet zo makkelijk te vinden is op de website, staat ze er wel degelijk op. Straks leg ik je nog uit hoe je die kunt vinden.

Algemeen genomen, schommelen de Stella E-bike prijzen tussen de 1.000 en de 3.300 euro. Uiteraard is het mogelijk dat je in sommige gevallen wat korting kunt krijgen, maar aangezien ze de vraag al zo moeilijk kunnen bijhouden, komt het niet vaak voor dat ze de prijzen laten zakken.

Laat me heel duidelijk stellen dat je hoe dan ook wel waar krijgt voor jouw geld. Zeker in vergelijking met andere E-bike merken, heb je zelfs met de Stella Alegra Easy, die 999 euro kost, al een mooie elektrische fiets in huis.

Toch is het belangrijk om te beseffen dat je eigenlijk geen E-bike zou mogen kopen naar je budget, maar wel naar je gebruik.

Iemand die ontzettend veel kilometers wil maken, zal waarschijnlijk niet zo tevreden zijn van zijn Alegra Easy, terwijl iemand die er maar weinig mee rijdt geen behoefte heeft aan een Morena.

Je kunt dus ook maar beter iets langer sparen, dan dat je zomaar een E-bike koopt die op dit moment binnen je budget past. Op langere termijn zal je daar veel meer aan hebben.

Stella prijzen webshop

stella-webshop-prijzen

Waarom ze het op die manier gedaan hebben weet ik ook niet, maar op de Stella webshop krijg je niet meteen toegang tot alle prijzen.

Waarschijnlijk is dat om het voor de concurrentie iets moeilijker te maken om te vergelijken. Als klant wil je natuurlijk wel al die informatie onmiddellijk ter beschikking hebben.

Ook heb ik het vermoeden dat het een slim marketingtrucje van Stella is. Naar mijn mening is dat niet zo respectvol tegenover de (potentiële) klanten.

Indien je weet hoe je dat moet doen, is het gelukkig een fluitje van een cent, want alle info staat wel degelijk op de website vermeld.

Het enige wat je eigenlijk moet doen, is de informatiebrochure downloaden.

Let op: nadat je de brochure gedownload hebt, is de kans groot dat je tot enige tijd daarna overladen wordt met reclame. Geen prettige manier van zaken doen vinden wij.

Brochure aanvraag

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je hiervoor moet betalen, want de informatiebrochure van Stella is gratis.

Het enige wat je moet doen, is enkele gegevens achterlaten.

Zodra je jouw gegevens hebt achtergelaten, krijg je toegang tot de brochure waarin je alle actuele Stella prijzen vindt. Deze krijg je ook nog eens fysiek door je brievenbus.

Aangezien wij slechts wat informatie proberen te delen, mogen de prijzen op deze website dan ook nooit worden beschouwd als de eindprijs van de Stella bikes.

De prijs die je in de officiële brochures vindt, is de enige echte prijs. Deze site mag dus louter als indicatie worden gebruikt.

Het aanvragen van de brochure is eenvoudig en zonder verplichtingen. Toch blijven wij geen fan van dit soort praktijken.

Conclusie

De Stella E-bike prijzen lopen ver uit elkaar. Het is dan ook onmogelijk om te zeggen hoeveel een Stella bike kost.

Daarvoor moet je eerst specifiëren welk model je wenst en daarbovenop ook nog eens welk type.

Van de verschillende modellen, zoals bijvoorbeeld de Stella Morena, bestaan er namelijk verschillende types met eigen specificaties.

Na het lezen van dit artikel weet je ondertussen wel dat de goedkoopste Stella E-bike, de Alegra Easy is, met een startprijs van 999 euro.

Het topmodel is de Stella Morena die in twee uitvoeringen bestaat, met de hoogste prijs op 3.299 euro.

Daarnaast hebben ze ook nog een E-bike waarvoor je de prijs expliciet moet aanvragen, aangezien die op maat wordt gemaakt.

De meest actuele prijzen vind je in de brochure van Stella. Naar onze mening is het overigens wel een vreemde gang van zaken dat ze hun prijzen niet gewoon vrijgeven. Het lijkt op een ”slimme marketing truc” van het merk.

Desalniettemin kan het zeker geen kwaad om even de gratis brochure te downloaden. Het kost je immers niets.


Misschien ook interessant:


Categorieën: Elektrische fietsen

Simon

Simon is een gepassioneerde fietsliefhebber en enthousiaste schrijver op onze website. Hij deelt graag deelt zijn diepgaande kennis en enthousiasme voor alles wat met fietsen te maken heeft. Met jarenlange ervaring in de fietsindustrie biedt hij betrouwbare inzichten en deskundig advies.

2 reacties

Baert oswald · maart 31, 2022 op 12:05 pm

Worden de fietsen van 999 euro nog gemaakt want blijkbaar zijn ze uitverkocht

Baert oswald · mei 6, 2022 op 8:20 pm

Graag zou ik weten of de fietsen van 999 euro nog terug komen of er al terug zijn

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *