Spinningfiets met Kinomap kopen

Laatst bijgewerkt door Simon op maart 8, 2023

Zoek je een spinningfiets met Kinomap? Lang niet iedere spinbike is compatibel met deze spinning app. Dus let goed op welke je koopt om teleurstelling te voorkomen.

Op deze pagina vind je de beste mogelijkheden. Lees snel verder!

Waarom een Kinomap spinfiets?

Een spinningfiets met Kinomap vergroot simpelweg je trainingsmogelijkheden. Door met Kinomap te trainen heb je namelijk toegang tot virtuele fietstochten, waar ook ter wereld.

Jij bent de baas over je trainingen. Je kiest en route uit en vervolgens kan je die fietsen op je eigen tempo.

Bovendien zijn deze fietstochten interactief. Dit betekent dat wanneer je bijvoorbeeld een helling tegenkomt, dat de weerstand van jouw spinfiets zich daarop aanpast.

Dit maakt het trainen een stuk aantrekkelijker en makkelijker om vol te houden. Het is niet voor niets dat apps zoals Kinomap steeds populairder worden.

Dit zijn de beste spinningfietsen met Kinomap

Heb je besloten dat je wilt gaan spinnen met Kinomap? Dat is een goede keus. Maar welke bike is hier nou het meest geschikt voor?

Oftewel, welke kun je het beste kiezen? Wij zochten het voor je uit. Bekijk hieronder direct je beste opties:

VirtuFit Indoor Cycle S2i

virtufit-cycle-s2i

De VirtuFit Indoor Cycle S2i is ondertussen een gevestigde naam onder de spinningfietsen. Het is ‘t paradepaardje onder de spinbikes van het populaire fitnessmerk VirtuFit.

Dit is een hele complete bike waarbij met van alles rekening gehouden is. Zo is er voor de fanatieke fietsers bijvoorbeeld gedacht aan de SPD pedalen, terwijl je er ook met normale schoenen op kunt trainen.

Uniek is ook dat je kunt trainen met programma’s, welke jij selecteert vanaf de uitgebreide trainingscomputer. Dit zorgt voor een veelzijdige en prettige training.

Qua applicaties zijn er ook keuzemogelijkheden ook geen enkel gebrek. Zowel Zwift, Kinomap als iConsole+ kun je gebruiken met deze spinbike.
Flow Fitness Racer DSB600i

flow_fitness_racer_kinomap spinningfiets

In het middelste prijssegment vinden we deze spinfiets van Flow Fitness. Het gaat om een wat minder bekend model, maar dat maakt ‘m niet minder goed.

Deze spinningfiets onderscheid zich vooral doordat het voorzien is van meerdere trainingsprogramma’s, wat uniek te noemen is voor een spinningfiets.

Verder is het apparaat comfortabel, ergonomisch en stil. Naast Kinomap kun je ook gebruik maken van iConsole+.
Andere apps voor spinningbikes

Kinomap is niet de enige applicatie die virtueel fietsen mogelijk maakt. Naast Kinomap heb je bijvoorbeeld ook de Keuze voor Zwift.

Zwift is qua populariteit en bekendheid zelfs nog wat groter. Welke er beter is, dat is een lastige vraag. Dit verschilt namelijk per persoon.

Mocht je het belangrijk vinden dat de route realistisch is, dan lijkt Kinomap in elk geval de betere keus.

Het is wel een mogelijk nadeel dat er minder spinningfietsen met Kinomap te verkrijgen zijn. Je hebt dus wat minder keus.

Er zijn zelfs spinningfietsen die compatibel zijn met Zwift én Kinomap. Dat is natuurlijk al helemaal ideaal voor het geval je niet kunt kiezen.

Heb je toch liever een Zwift spinfiets? Bekijk dan hier de beste spinbikes die compatibel zijn met Zwift.

Het complete aanbod

Hierboven hebben wij de beste spinningfietsen met Kinomap voor je uitgelicht.

Maar mocht je nog even verder willen kijken naar de mogelijkheden, klik dan even op de knop hieronder:


Categorieën: Indoor fietsen

Simon

Simon is een gepassioneerde fietsliefhebber en enthousiaste schrijver op onze website. Hij deelt graag deelt zijn diepgaande kennis en enthousiasme voor alles wat met fietsen te maken heeft. Met jarenlange ervaring in de fietsindustrie biedt hij betrouwbare inzichten en deskundig advies.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *