Fietsenrek voor 6 fietsen kopen? Bekijk de Top 3 beste!

Laatst bijgewerkt door Kaz op februari 8, 2024

Heb je een groot gezin? En heeft elk gezinslid een eigen fiets? Dan kan het een ware uitdaging zijn om de fietsen netjes op te bergen.

Gelukkig kun je altijd nog voor een fietsenrek voor 6 fietsen kiezen.

Met zo’n fietsenrek berg je 6 fietsen probleemloos op. Deze fietsen staan niet alleen handig, maar ook nog eens veilig.

Dit principe is hetzelfde als bij een fietsenrek voor 5 fietsen. Je rijdt je fiets in het rek, zet je fiets op slot en de fiets kan geen enkele kant op.

Onze top 3 beste fietsenrekken voor 6 fietsen

Met een fietsenrek voor 6 fietsen geniet je van veel gemak. Je bergt je fietsen veilig en handig op, terwijl de fietsen ook nog eens stevig staan. Je hoeft dus niet langer bang te zijn dat de fietsen omvallen.

Spreekt dit je wel aan? Dan raden wij je graag aan om voor één van onderstaande fietsenrekken te kiezen. Volgens onze test zijn dit namelijk de 3 beste fietsenrekken voor 6 fietsen. Met deze rekken geniet je van veel gemak en de gewenste veiligheid!

1. Monzana Metalen Fietsenrek

Het Monzana Metalen Fietsenrek is volgens ons het beste fietsenrek voor 6 fietsen. Dit fietsenrek is op een ideale manier vormgegeven, is van een top kwaliteit en biedt voldoende ruimte voor 6 fietsen.

Daarbij is het ook super dat je dit fietsenrek op een makkelijke manier kunt monteren. De schroefgaten zijn hiervoor al aangebracht, terwijl je de benodigde schroeven ook meegeleverd krijgt.

Waar wil je je nieuwe fietsenrek gebruiken? Voor dit fietsenrek maakt dat in principe niet uit. Dit rek kun je namelijk zowel binnen als buiten gebruiken. En dat is wat ons betreft veelzeggend voor de kwaliteit van dit rek.
2. Goets Tom fietsenrek

Goets-Tom-fietsenrek-6-fietsen

Wil je op een stijlvolle manier 6 fietsen op kunnen bergen? Dan kies je voor dit zwarte fietsenrek van Goets. Dat dit fietsenrek in het zwart uitgevoerd is, is al een zeldzaamheid.

De meeste fietsenrekken zijn namelijk in bovenstaande kleur uitgevoerd. Mede daarom vinden wij dit het mooiste fietsenrek voor 6 fietsen.

Met dit fietsenrek geniet je van veel gemak. Het rek biedt de gewenste stevigheid, is makkelijk te monteren en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Wat ons ook in positieve zin opgevallen is, is het scherpe prijskaartje!
3. Monzana Fietsenstalling 3 rekken

Een andere optie die je hebt, is om twee van deze fietsenrekken te kopen. Dit fietsenrek is voor 3 fietsen geschikt en is opvallend compact vormgegeven. Door twee van deze fietsenrekken naast elkaar te zetten, creëer je een fietsenrek voor 6 fietsen.

Maar, je hoeft deze rekken uiteraard niet naast elkaar te zetten. Je kunt ook het ene rek aan die kant van je tuin zetten en het andere rek aan de andere kant. Dat maakt het opbergen/neerzetten van je fietsen mogelijk nog handiger.
Wat is voor jou het beste fietsenrek voor 6 fietsen?

fietsenrek-6-fietsen

Spreekt een fietsenrek voor 6 fietsen jou wel aan? Dan zou je tussen bovenstaande varianten de juiste keuze moeten maken.

Let hierbij goed op onderstaande punten:

  • Vormgeving en kleur. Ga goed na op welke manier het fietsenrek vormgegeven is. En ook in welke kleur dit rek uitgevoerd is. Stem dat vervolgens op je tuin en voorkeuren af.
  • Kwaliteit. Ga altijd voor een fietsenrek dat goed aangeschreven staat. En dat van de juiste materialen vervaardigd is.
  • Afmetingen. Ga goed na hoe groot het fietsenrek voor 6 fietsen precies is. Deze afmetingen moet je goed afstemmen op de ruimte in je tuin.
  • Montage. Op welke manier kun je het rek monteren? En krijg je hiervoor alle benodigdheden meegeleverd?
Veelgestelde vragen

Hoe hebben wij de beste fietsenrekken voor 6 fietsen geselecteerd?

We hebben gekeken naar de samenstelling, vormgeving, kwaliteit en mogelijkheden. Daarnaast hebben we naar het prijskaartje en het gemak gekeken. Op basis van al deze criteria zijn we uiteindelijk bij de 3 beste fietsenrekken voor 6 fietsen uitgekomen.

Hoe kun je een fietsenrek voor 6 fietsen monteren?

Zo’n fietsenrek kun je veelal aan de vloer en aan de muur bevestigen. Bepaal wat in jouw situatie de beste montagemogelijkheid is. En ga goed na of je bij het fietsenrek de benodigdheden voor de montage meegeleverd krijgt.


Meer opbergruimte voor fietsen:


Categorieën: Accessoires

Kaz

Kaz is een gepassioneerde fietsliefhebber en specialist. Hij werkt al van jongs af aan in fietsenwinkels en heeft diverse Fietstechnicus opleidingen en cursussen gevolgd. Dankzij zijn grote schat aan ervaring en kennis helpt hij jou op weg met het vinden van de beste fiets en fietsaccessoires.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *