FitBike The Beast: Review (Airbike) – Ervaringen & Test

Laatst bijgewerkt door Joni op december 15, 2022

Wil je een airbike kopen? Grote kans dat je je pijlen direct richt op de FitBike The Beast.

Dit is namelijk precies een airbike zoals een airbike zou moeten zijn. Deze airbike biedt veel mogelijkheden, is van een top kwaliteit en biedt jarenlang veel plezier.

Zoals je kunt lezen, zijn wij te spreken over deze airbike. In deze FitBike The Beast review vertellen we je hier graag meer over.

Wat zijn de voordelen van de FitBike The Beast?

fitbike-the-beast

De FitBike The Beast is een geweldige airbike waar je menig trainingen op uit kunt voeren. Zeker als je een liefhebber van indoor sport bent, is dit een waanzinnig apparaat.

Dit is onder maar aan de onderstaande voordelen te danken.

Top kwaliteit

Het merk FitBike heeft voor een geweldige airbike gezorgd. Dit is te danken aan het materiaalgebruik en aan het gewicht van dit apparaat.

Het apparaat weegt 73 kilogram, waardoor ‘ie staat als een huis. Zelfs als je heel intensief traint, geeft deze airbike geen krimp.

Voor veel mensen geschikt

De FitBike The Beast is een airbike die voor veel mensen geschikt is. Dit is onder meer aan het verstelbare zadel en het maximaal belastbare gewicht van 150 kilogram te danken.

V-belt aandrijving

FitBike The Beast aandrijving

Met dank aan dit aandrijfsysteem produceert deze airbike relatief weinig lawaai.

Dat is een belangrijk voordeel ten opzichte van andere airbikes, aangezien veel andere airbikes juist erg veel lawaai produceren.

Fijn in gebruik

De FitBike The Beast is wat ons betreft erg fijn in gebruik.

Dit komt onder meer doordat je de instellingen van deze airbike snel naar wens aanpast. Dát komt doordat FitBike slechts een paar knoppen aangebracht heeft.

Ook de transportwielen zorgen voor het gewenste gebruiksgemak; met deze wieltjes verplaats je deze airbike makkelijk in huis.

Comfortabel trainen

FitBike The Beast verstelbaar zadel

Bij een intensieve training is het op de FitBike The Beast niet eens afzien. Deze airbike is namelijk behoorlijk comfortabel, onder meer doordat je het zadel helemaal naar wens kunt verstellen.

Je kunt dit zadel horizontaal verstellen, maar ook verticaal. Verder zijn de handgrepen aangenaam en hou je het ‘stuur’ dus altijd fijn vast.

Erg intensief trainen

Op de FitBike The Beast ben je in staat om erg intensief te trainen. Dit is voornamelijk te danken aan het weerstandssysteem.

Met het luchtweerstandssysteem kun je elke training zo zwaar maken als je zelf maar wilt.


Wat zijn de nadelen van de FitBike The Beast?

Is de FitBike The Beast volgens ons de perfecte airbike? Nee, dat is niet het geval. Wij zijn tot op heden namelijk nog geen perfecte airbike tegengekomen.

Bij de FitBike The Beast moet je met onderstaande minpunten rekening houden:

  • Lastig op de 1e of 2e verdieping te krijgen. Wil je deze airbike graag op de 1e of 2e verdieping in je huis neerzetten? Dan kun je je borst alvast natmaken. Doordat deze airbike zo zwaar is, is dit geen makkie.
  • Vrij duur. De FitBike The Beast is een geweldige airbike, maar dit zie je ook aan het prijskaartje terug. Er zijn in ieder geval andere airbikes een stuk voordeliger.

Wat kost de FitBike The Beast?

FitBike The Beast kopen

Voor de FitBike The Beast is de adviesprijs vastgesteld op 1199 euro.

Wij hebben echter al opgemerkt dat veel van onze partners regelmatig met een aanbieding op deze airbike stunten. Met zo’n aanbieding is het nóg interessanter om de FitBike The Beast aan te schaffen.

Het prijskaartje is wat ons betreft in lijn met de kwaliteit en mogelijkheden. Deze airbike biedt zo ongekend veel trainingsmogelijkheden, zéker in vergelijking met andere airbikes.

Daardoor is het ook logisch te verklaren dat andere airbikes goedkoper zijn.

Wat zeggen andere gebruikers?

Airbike FitBike The Beast training

De meeste kopers van de FitBike The Beast zijn erg te spreken. Dit blijkt duidelijk uit de beoordelingen bij onze partners Bol.com en Betersport.

Veel kopers roemen de trainingsmogelijkheden, stabiliteit en het comfort. Dat in enkele reviews de woorden ‘een beest van een machine’ te lezen zijn, is veelzeggend.

Onze eindconclusie over de FitBike The Beast

De FitBike The Beast is naar onze mening één van de beste airbikes van dit moment. Deze airbike staat als een huis, is fijn te gebruiken, relatief comfortabel en biedt veel trainingsmogelijkheden.

Zeker als je tot het uiterste tijdens je trainingen wilt gaan, is de FitBike The Beast de beste airbike.

Check wel goed de prijzen bij onze partners. Probeer van een aanbieding te profiteren; daarmee bespaar je veel geld.Categorieën: Indoor fietsen

Joni

Joni's passie en expertise ligt bij alles wat met fietsen te maken heeft. Maar het liefst houdt ze zich bezig met stadsfietsen en fietsaccessoires. Met een scherp oog voor zowel stijl als functionaliteit, biedt Joni waardevolle inzichten en praktisch advies.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *