Mountainbike aanbieding | Outlet

Mountainbike Aanbieding

Zoek je een goede mountainbike aanbieding? Op deze pagina ben je aan het juiste adres.

Een MTB kopen is doorgaans een flinke investering. Het is daarom ook niet gek dat veel mensen een aanbieding zoeken.

Met een beetje geluk bespaar je zo namelijk een hoop geld, dat je weer goed kunt gebruiken voor extra accessoires voor je fiets.

Waar vind ik de beste MTB outlet? En tot hoe hoog kunnen de kortingen oplopen? Alles wat je moet weten ontdek je op deze pagina.

Beste mountainbike aanbiedingen

Een goede mountainbike aanbieding vinden is niet altijd even gemakkelijk. Dat komt omdat de kortingsacties niet altijd van te voren aangekondigd worden.

Natuurlijk kun je er vanuit gaan dat er met Black Friday MTB kortingen zijn, maar dit is slechts één keer per jaar. En als dat net geweest is wil je daar natuurlijk niet op wachten.

Je zou in dat geval op zoek kunnen gaan naar een outlet, waar ze mountainbikes voor bodemprijzen wegdoen.

Let echter goed op, aangezien de kwaliteit hier niet altijd even goed is. Sterker nog; er zit vaak een hoop troep tussen.

Het beste is daarom om een aanbieding bij een gerenommeerde MTB winkel te zoeken.

Ook deze winkels hebben vaak een aparte outlet, met bijvoorbeeld wat oudere modellen. Echter is hier vaak niets mis mee.

Het enige mogelijke nadeel is in dat geval het feit dat er ondertussen nieuwere modellen op de markt zijn. Maar als je een MTB als beginner zoekt maakt dat niet gek veel uit.

Ontdek hieronder de huidige sale acties:Mountainbikes voor scherpe prijzen

Laten we vooropstellen dat een mountainbike niet per se duur in aanschaf hoeft te zijn. Sterker nog, er zijn hele goedkope merken op de markt.

Neem bijvoorbeeld de mountainbikes van Decathlon. De goedkoopste varianten kosten hier nog geen 150 euro. Natuurlijk heb je dan geen luxe MTB, maar het zijn wel degelijke en betrouwbare fietsen.

Houd er ook rekening mee dat een MTB van carbon over het algemeen wat meer kost dan een aluminium MTB.

Een carbon mtb ga je namelijk amper onder de 1000 euro verkrijgen, tenzij er een hele scherpe aanbieding beschikbaar is.

Om geld te besparen zou je ook op zoek kunnen gaan naar tweedehands koopjes. Echter raden we dit altijd sterk af, aangezien je dan (meestal) niet beschikt over goede en betrouwbare garantievoorwaarden.

Bovendien heb je geen enkele garantie dat de MTB goed onderhouden is door de jaren heen. Terwijl dit wel essentieel is voor de levensduur van de fiets.

Cube mountainbike uitverkoop

Cube is zonder twijfel een van de grootste fietsmerken. Ook wat betreft mountainbikes doen ze het goed. Cube heeft allerlei soorten MTB’s in het aanbod.

Van kinderfietsen tot aan elektrische varianten. Ook is er een duidelijk onderscheid in het aanbod tussen hardtail en full suspension MTB’s. Bovendien is er zelfs voor de dames voldoende aanbod. Iets wat we lang niet van ieder merk kunnen zeggen.

Kortom; deze mountainbikes zijn de moeite zeer zeker waard. En al helemaal in de uitverkoop. Vrijwel het hele jaar door zijn er Cube sale kortingen, waaronder dus ook op mountainbikes en accessoires voor je bike.

Korting op MTB accessoires & benodigdheden

Je kunt een mountainbike in de aanbieding of uitverkoop kopen, maar ook sale op accessoires in natuurlijk interessant.

Dit is materiaal dat je hoe dan ook nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een helm, een fietspomp of MTB kleding.

Allemaal dingen die je vroeg of laat nodig gaat hebben. Daar ontkom je niet aan.

Het is daarom aangeraden om direct toe te slaan als er een aanbieding beschikbaar is. Echter geldt ook hiervoor dat deze sale meestal niet aangekondigd wordt. Het blijft dus altijd goed opletten.

Gelukkig zijn er wel regelmatig kortingen beschikbaar bij de onderstaande webshops:

MTB schoenen outlet

Schoenen voor op de MTB is misschien wel het meest interessante materiaal om in de outlet te kopen. Waarom? Omdat de prijsverschillen hiertussen enorm kunnen zijn.

Een tip van ons: koop je winterschoenen alvast in de zomermaanden en vise versa. Op die manier ben je vrijwel altijd verzekerd van lagere prijzen.

Ook kun je dan vaak profiteren van outlet aanbiedingen, zodat je voor hetzelfde geld een betere schoen koopt. Natuurlijk blijft het afhankelijk van het merk waarvoor je kiest.

Bekende merken zijn bijvoorbeeld Sidi, Shimano en Northwave. Al deze merken bieden doorgaans schoenen voor dames en heren aan. Ook bieden ze zowel SPD klikpedalen als flat pedals schoenen aan.


Elektrische mountainbike aanbieding

Een elektrische mountainbike zien we steeds vaker terugkomen in het straatbeeld en in de bossen. Onze verwachting is dat dit de komende jaren alsmaar toe gaat nemen.

Maar nu is zo’n elektrische variant niet bepaald een een kleine investering. Daarom is het ook wat betreft de E-mountainbike raadzaam om op de loer te liggen voor een goede en scherpe aanbieding.

Check hier de huidige kortingen >>

Relevante onderwerpen: