Elektrische step achteraf of in termijnen betalen

Laatst bijgewerkt door Kaz op januari 7, 2023

Denk je erover na om een elektrische step aan te schaffen? Voor een elektrische step betaal je al gauw honderden euro’s.

Het kan daarom in sommige situaties handig zijn om in termijnen of achteraf te kunnen betalen.

Op deze manier kun je direct genieten van je aankoop, zonder gelijk het hele bedrag te hoeven betalen.

In dit artikel lees je waar je e-steps in termijnen kunt betalen en wat de voor- en nadelen hiervan zijn. Ook bespreken we voor welke alternatieven je kunt kiezen.

Waar kun je elektrische steps achteraf of in termijnen betalen?

Tegenwoordig kun je bijna in iedere webshop achteraf of in termijnen betalen. Meestal gaat dit via Klarna. Het Zweedse fintech-bedrijf biedt verschillende financiële diensten aan, waaronder ook achteraf betalen.

Ook AfterPay en Payin3 wordt vaak ingezet door webshops. Bij Payin3 kun je de elektrische step in 3 termijnen betalen.

Als je op zoek bent naar een elektrische step, zijn er verschillende webshops waar je achteraf of gespreid kunt betalen. Om het eenvoudiger voor je te maken, hebben we de webshops voor je op een rijtje gezet.

Bol.com

De populaire webshop Bol.com biedt veel verschillende soorten elektrische steps aan. Naar welk model je ook op zoek bent, bij Bol.com ben je altijd aan het juiste adres.

Achteraf betalen bij Bol.com is zeer eenvoudig. Na de bestelling ontvang je vanzelf een betaallink.

Mediamarkt.nl

Winkelketen Mediamarkt beschikt over allerlei soorten e-steps. Wil je achteraf of gespreid betalen? Bij Mediamarkt is dit beide een optie.

Steppenstore.com

Via de webshop Steppenstore.com is het mogelijk om achteraf te betalen. Na ontvangst van de e-step, dien je het bedrag binnen 14 dagen te betalen.

Nr1elektrischestep.nl

Nr1elektrische step is een uitgebreide webshop waar je voor alle e-step merken terecht kunt. Bij deze webshop is het mogelijk om gespreid te betalen.

Dit gebeurt via CreditClick. Met CreditClick betaal je maandelijks een bepaald bedrag en zorg je ervoor dat het product in termijnen wordt terugbetaald.

Wil je liever een elektrische fiets? Ook kun je bij Nr1elektrischestep.nl een elektrische fiets in termijnen betalen.

Voor- en nadelen van het achteraf of in termijnen betalen

Het achteraf of gespreid betalen van een elektrische step, brengt verschillende voor- en nadelen met zich mee. Ben je er nog niet zeker van of deze manier van betalen iets voor je is? Hieronder vind je een lijst met voordelen die je misschien kunnen helpen.

Achteraf betalen

👍 Voordelen:

  • Direct gebruikmaken van je aankoop
  • Snel geregeld
  • Geel geld? Betalen kan later

👎 Nadelen:

  • Elk product beschikt over een standaard maximum bedrag. Is de e-step duurder dan dit bedrag? Dan kun je niet kiezen voor achteraf betalen
  • Achteraf betalen kost soms een paar euro extra

In termijnen betalen

👍 Voordelen:

  • Direct gebruikmaken van je aankoop
  • Eerder aflossen kan altijd
  • Snel geregeld

👎 Nadelen:

  • Je betaalt vaak een hoge rente
  • Boven de € 250,- lenen zorgt voor een BKR-registratie

Welke alternatieven zijn er?

Zoals je hebt kunnen lezen zitten er voordelen, maar ook nadelen aan het achteraf of in termijnen betalen. Wil je graag een elektrische step, maar wil je liever direct betalen?

Er zijn een aantal alternatieven die ervoor kunnen zorgen dat ook jij straks kunt genieten van een heerlijk ritje.

Een e-step leasen

Tegenwoordig is het eenvoudig om een elektrische step te kunnen leasen. Als je ervoor kiest om te leasen, betaal je maandelijks of jaarlijks een vast bedrag.

Kiezen voor een goedkope elektrische step

Je kunt een elektrische step zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Over het algemeen kun je een elektrische step goedkoop noemen, als je minder dan € 500 betaald.

Wil je graag een e-step, maar vind je het bedrag te hoog? Kies voor een goedkope elektrische step.

Conclusie

De aanschaf van een e-step kan een grote aankoop zijn. Gelukkig zijn er vele webshops waar je achteraf of in termijnen kunt betalen. Het is daarbij belangrijk dat je rekening houdt met de voor- en nadelen dat dit met zich meebrengt.

Is dit niets voor jou? Kies voor een goedkope elektrische step of kies ervoor om er een te leasen.


Categorieën: Fietsen

Kaz

Kaz is een gepassioneerde fietsliefhebber en specialist. Hij werkt al van jongs af aan in fietsenwinkels en heeft diverse Fietstechnicus opleidingen en cursussen gevolgd. Dankzij zijn grote schat aan ervaring en kennis helpt hij jou op weg met het vinden van de beste fiets en fietsaccessoires.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *