Kun je een fiets bij Hema kopen?

Laatst bijgewerkt door Kaz op september 19, 2023

Bij de Hema zijn veel soorten producten te koop. Ook als het om Hema fiets accessoires gaat, heb je een erg ruime keuze.

Maar kun je bij de Hema ook een Hema fiets kopen? Daar geven we je in dit artikel antwoord op.

Verkoopt Hema fietsen?

Op het moment worden er geen fietsen bij de Hema verkocht. Er is hooguit af en toe een speciale winactie, waarbij er een fiets wordt verloot. Maar de fietsen zelf komen op dit moment niet in het assortiment voor.

Vroeger was dat wel het geval. Hema verkocht in het verleden diverse Hema fietsen. 

Het is niet duidelijk om welke reden de Hema fietsen uit het assortiment zijn gehaald. Dat is op het internet niet te vinden. 

Wat wel in het assortiment van Hema voorkomt, zijn fiets reparatie artikelen en artikelen voor fietsonderhoud. Je kunt er terecht voor producten als een Hema fietsslot, een bandenplakset of een Hema fietskrat.

En wat tegenwoordig ook zelfs mogelijk is; een HEMA fietsverzekering afsluiten voor jouw stalen ros!

Wat voor soorten Hema fietsen werden verkocht?

Vroeger werden er bij de Hema omafietsen verkocht. Dit waren stevige fietsen met een stalen frame. De Hema omafiets was zo gemaakt, dat je goed rechtop zit. Hema bood de fietsen aan voor een goed betaalbaar bedrag. 

De Hema fietsen hadden felle kleuren en waren voorzien van hoogwaardige onderdelen. Op de fiets zat een prettig zadel, een goed standaard en versnellingen.

Ook was er gedacht aan verlichting, snelbinders, jasbeschermers en een sluitende kettingkast. Er waren voornamelijk fietsen voor volwassenen

Een Hema fiets met alles erop en eraan dus! Dit waren dan ook praktische Hema fietsen voor in de stad. De omafiets was namelijk ook te combineren met accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een voordrager, waardoor je veel bagage mee kunt nemen. 

Komt de Hema fiets nog terug in het assortiment?

hema fiets kopen

Of de Hema fiets nog terug komt in het assortiment, is niet duidelijk. Het wordt door het merk niet uitgesloten dat er ooit weer Hema fietsen worden verkocht. Dus wie weet komen de Hema fietsen in de toekomst weer op de markt. 

Wat kun je bij Hema kopen voor jouw fiets?

Bij de Hema kun je gelukkig wel terecht voor fietsaccessoires. De Hema fietsaccessoires zijn er in overvloed. Of je nu fietstassen of een nieuwe voordrager zoekt. Bij de Hema kun je de accessoires vinden. 

In het assortiment komt fietsverlichting voor, maar ook een Hema fietsbel en een fiets telefoonhouder. Verder kun je er terecht voor losse fietsonderdelen. Hierbij kun je denken aan een zadel, handvatten en een fiets standaard.


Categorieën: Fietsen

Kaz

Kaz is een gepassioneerde fietsliefhebber en specialist. Hij werkt al van jongs af aan in fietsenwinkels en heeft diverse Fietstechnicus opleidingen en cursussen gevolgd. Dankzij zijn grote schat aan ervaring en kennis helpt hij jou op weg met het vinden van de beste fiets en fietsaccessoires.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *