Dit zijn de 7 beste (en grootste) E-bike winkels

Laatst bijgewerkt door Joni op maart 4, 2023

Wil je, net als veel andere Nederlanders, een e-bike kopen? Houd dan rekening met een divers aanbod van fietsen, maar ook met een divers aanbod van e-bike winkels.

Tegenwoordig kun je bij veel online- en offline aanbieders een e-bike kopen.

Wij adviseren je om dit alleen te doen bij één van onderstaande elektrische fiets winkels.

Deze elektrische fietsenwinkels staan goed aangeschreven, bieden een divers aanbod aan en komen hun afspraken na. 

De beste elektrische fiets winkels vergeleken

Wil je een elektrische fiets kopen? Kies dan voor één van de onderstaande elektrische fiets winkels.

Dit zijn volgens ons de beste aanbieders van elektrische fietsen van dit moment.

1. Decathlon

Decathlon Utrecht

Naar onze mening is de Decathlon de beste aanbieder van elektrische fietsen. Deze firma biedt een divers aanbod van elektrische fietsen aan, hanteert scherpe prijzen en verkoopt haar fietsen op twee manieren.

Ten eerste is het mogelijk om de e-bike bij Decathlon online te bestellen. Online heb je de keuze uit meer dan 100 verschillende e-bikes, voor mannen en vrouwen én voor jong en oud.

Ten tweede is het mogelijk om in één van de winkels van Decathlon de gewenste e-bike te kopen.

Belangrijk voordeel hiervan is dat je de Decathlon e-bike zelf kunt bekijken en eventueel een (klein) proefritje kunt maken.

De webshop van Decathlon is volledig naar onze wens. Deze is namelijk overzichtelijk en beschikt over meerdere filters.

Met deze filters kun je snel de perfecte e-bike vinden. Binnen het aanbod vind je overigens fietsen van betaalbare merken terug, zoals Rockrider, Vogue en Llobe.

De prijs-kwaliteitsverhouding van de beste e-bike winkel van ons land is dan ook subliem.
2. Bol.com

bol-com-logo

Koop je het liefste online een nieuwe e-bike? Dan raden wij je Bol.com aan. Dit is naar onze mening de beste online fietsenwinkel van ons land.

Deze eretitel heeft Bol.com onder meer aan het ongekend diverse aanbod te danken. In het aanbod van Bol.com vind je honderden fietsen. Voor vrouwen, mannen en kinderen.

Ongeacht naar wat voor e-bike je op zoek bent, zit je bij Bol.com goed. Bovendien geniet je bij deze webshop van prima voorwaarden, een prima klantenservice en snelle verzending.

Kom je er niet helemaal uit? Dan neem je met een gerust hart contact op met de klantenservice. Je weet nu eenmaal dat je door de klantenservice van Bol.com goed geholpen gaat worden.

Een ander belangrijk voordeel is de diversiteit in het aanbod. Je kunt bij Bol.com voor een e-bike van een A-merk kiezen, maar ook voor goedkopere e-bikes.

Tevens ben je voor een elektrische fiets aanbieding bij Bol.com aan het juiste adres. Deze webshop stunt regelmatig met fikse kortingen op veel e-bikes.
3. VanSprint

VanSprint logo

De firma VanSprint omschrijft zichzelf als dé e-bike specialist. Een omschrijving die wij volledig vinden kloppen.

Deze firma biedt namelijk alleen maar elektrische fietsen aan. Het gaat hierbij om normale fietsen, sportieve fietsen, speed pedelecs en elektrische fatbikes.

Voor mannen en vrouwen biedt VanSprint een divers aanbod aan.

Het aanbod van deze aanbieder is niet alleen divers, maar ook uniek. Men werkt namelijk samen met elektrische fietsen merken waar weinig andere aanbieders mee samenwerken.

Zo biedt VanSprint bijvoorbeeld fietsen van BadBike, Ruff Cycles en EcoBike aan. Dit zijn merken die uit andere Europese landen afkomstig zijn én een prima kwaliteit leveren.

Bijkomend voordeel: VanSprint biedt een elektrische fiets op afbetaling aan. Je hoeft hierdoor niet in één keer een fors bedrag te betalen, maar je betaalt hierbij juist maandelijks een klein bedrag.

Dit maakt de drempel om een e-bike te kopen een stuk lager.
4. Superfietsen.nl

Superfietsen.nl aanbod

Koop jij je nieuwe e-bike graag bij een gerenommeerde en grote partij? Kijk dan eens naar de website Superfietsen.nl. Dit is mogelijk de grootste fietsenwinkel van Nederland.

Niet alleen voor e-bikes zit je hier goed, maar ook voor alle andere soorten fietsen.

Bij Superfietsen.nl heb je simpelweg uit héél veel fietsen de keuze. Maar, daar blijft het niet bij. Je kunt bij deze firma ook nog allerlei accessoires aanschaffen.

Dit doe je online, maar kun je ook doen in één van de winkels van Superfietsen. Tevens biedt Superfietsen een unieke keuzehulp aan. Geef je voorkeuren aan en de website toont direct interessante fietsen.

Het aanbod van Superfietsen is onwijs goed te noemen. Niet alleen vanwege de diversiteit, maar ook vanwege de prijs-kwaliteitsverhouding.

Bij deze firma geniet je met enige regelmaat van prima kortingen.
5. Stella

Stella fietsenwinkel

Stella is één van de beste merken van e-bikes. Als je bereid bent om relatief veel geld aan je nieuwe e-bike uit te geven, zou je daarom een kijkje bij dit merk kunnen nemen.

Dit merk levert kwaliteit en biedt ook nog eens veel soorten e-bikes aan.

Voor zowel vrouwen als mannen is het aanbod bij Stella erg interessant. De fietsen voldoen allemaal aan de eisen, zijn netjes afgewerkt en beschikken bijvoorbeeld over een lange actieradius.

Ook is het fijn dat de webshop van Stella fijn werkt én dat je ook bij meerdere Stella winkels terecht kunt.

In die winkels kun je je nieuwe e-bike kopen, terwijl je daar ook voor onderhoud terecht kunt.
6. Cube Stores

Cube stores elektrische fietsen

De e-bikes van Cube staan goed aangeschreven en worden steeds populairder. Om zo’n fiets te kopen, zit je in de webshop van Cube-Stores goed.

In deze webshop vind je het diverse aanbod van hoogwaardige fietsen. Je hebt uit bijna 100 fietsen de keuze, waarbij elke fiets op zijn eigen manier uniek is.

Bij Cube-Stores gaat het overigens veelal om sportieve elektrische fietsen. Maar, het merk biedt bijvoorbeeld ook elektrische bakfietsen aan.

De prijzen van deze fietsen liggen wel relatief hoog.
7. Fietsenwinkel.nl

fietsenwinkel.nl utrecht

Tot slot raden wij je ook nog de firma fietsenwinkel.nl aan.

Deze firma omschrijft zichzelf als de grootste e-bike winkel van Nederland, heeft meerdere winkels in ons land en biedt e-bikes van 25 merken aan.

Met een aanbod van in totaal 10.000 elektrische fietsen is de kans erg groot dat je bij deze aanbieder snel de gewenste e-bike vindt.


Meer winkels:Categorieën: Elektrische fietsen

Joni

Joni's passie en expertise ligt bij alles wat met fietsen te maken heeft. Maar het liefst houdt ze zich bezig met stadsfietsen en fietsaccessoires. Met een scherp oog voor zowel stijl als functionaliteit, biedt Joni waardevolle inzichten en praktisch advies.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *