Fietsendrager winkel overzicht: waar kan je een fietsendrager kopen?

Laatst bijgewerkt door Simon op februari 6, 2024

Is je huidige fietsendrager kapot gegaan? Voldoet je fietsendrager niet meer aan je wensen? Of wil je voor het eerst een fietsendrager kopen?

Ongeacht wat de situatie is, is de aanschaf van een goede fietsendrager een prima idee. Om dit idee tot uitvoering te laten komen, is het zaak om op zoek te gaan naar een goede fietsendrager winkel.

Bij welke winkel je fietsendrager kopen?

Als je je pijlen op een nieuwe fietsendrager richt, kun je uit een uitgebreid aanbod kiezen. Dit geldt niet alleen voor soorten fietsendragers, maar ook voor de aanbieders.

Je kunt echt bij tal van winkels een fietsendrager aanschaffen, maar waar doe je nou verstandig aan? In onze ogen doe je er verstandig aan om de fietsendrager bij één van onderstaande winkels aan te schaffen.

Bol.com

Eén van de beste aanbieders van fietsendragers is Bol.com. Bij deze webshop kun je uit bijzonder veel merken, uitvoeringen en prijsstellingen kiezen.

Bovendien kun je – met gebruik van de filters – relatief makkelijk de beste fietsendrager aanschaffen.

Bij Bol.com geniet je bovendien regelmatig van interessante aanbiedingen. Deze aanbiedingen gelden soms op het gehele assortiment, maar soms ook op specifieke fietsendragers.

Feit is dat je bij Bol.com fietsendrager van onder andere Thule, Pro-User en Hapro aan kunt schaffen. Bij Bol.com geniet je zodoende van een uitgebreid, divers én hoogwaardig aanbod.

Belangrijkste voordeel van Bol.com; je vindt bij deze webshop altijd wel de gewenste fietsendrager. Met dank aan het uitgebreide aanbod. Dat de prijzen vaak scherp zijn, is uiteraard ook mooi meegenomen.
ANWB Webshop

De ANWB houdt jaarlijks een fietsendrager test. Bij deze test wordt naar het huidige aanbod gekeken, waarbij alle fietsendragers met elkaar vergeleken worden. Op basis van deze vergelijking roept ANWB vervolgens de beste fietsendragers uit.

Het is vervolgens mogelijk om deze fietsendragers bij de ANWB zelf te kopen. Op de website van ANWB kun je in de menubalk op ‘Webwinkel’ klikken, waarna je in de webshop van ANWB uitkomt. In deze webshop kun je uit meer dan 70 verschillende fietsendragers kiezen.

ANWB werkt hiervoor samen met merken als Hapro, Pro-User, Thule, Travel & Co en Twinny Load. Het merk dat het best in de webshop van ANWB vertegenwoordigd is, is het eigen huismerk.

Onder het merk ANWB worden tal van hoogwaardige en interessant geprijsde fietsendragers aangeboden.
Decathlon

Wil je een fietsendrager met de best mogelijke prijs-kwaliteitsverhouding aanschaffen? Volgens Decathlon ben je hiervoor bij hen aan het juiste adres.

Het aanbod van fietsendragers is bij Decathlon niet super uitgebreid, maar je vindt hierbij wel fietsendragers van de bekendere merken.

Opvallend genoeg biedt Decathlon ook fietsendragers van haar eigen merk aan. Deze fietsendragers zijn voordelig geprijsd; mogelijk is dat interessant voor je.

Als je liever voor een fietsendrager van een A-merk gaat, is dat ook mogelijk bij Decathlon. Zo biedt men ook fietsendragers van Thule aan.

Tip: Bij Decathlon zijn er ook regelmatig tweedehands fietsendragers verkrijgbaar.
Halfords

Een andere goede aanbieder van fietsendragers is Halfords. Wij durven zelfs te stellen dat dit één van de weinige echte specialisten in ons land is.

Dit blijkt onder meer uit het diverse aanbod van fietsendragers. In het huidige aanbod zijn meer dan 40 verschillende fietsendragers te vinden.

Opvallend bij Halfords is de hoeveelheid fietsendrager accessoires. Ook voor allerlei soorten accessoires kun je bij deze webshop terecht. Mocht je je pijlen op een fietsendrager gericht hebben, ben je bij Halfords dus ook aan het juiste adres.

Uniek bij Halfords zijn bepaalde merken. Zo kun je bij Halfords fietsendrager van Dresco, Menabo, Saris, Simson en Spinder aanschaffen.

Dergelijke merken zie je bij veel andere aanbieders níet naar voren komen. Bekende merken als Pro User, Thule en Twinny Load maken ook onderdeel uit van het Halfords-aanbod.
Wiggle

Tot slot zijn wij ook voorstander van Wiggle. Bij deze aanbieder vind je tal van producten voor je fiets, waaronder fietsonderdelen, fietskleding én fietsendragers.

Hierbij moeten we opmerken dat het aanbod van fietsendragers vrij divers is. Je kunt in totaal uit ruim 50 fietsendragers kiezen. Het gaat hierbij om allerlei soorten fietsendragers én om fietsendragers van meerdere merken.

Merken als Thule, Saris en Peruzzo zijn goed vertegenwoordig bij Wiggle. Al met al biedt Wiggle een interessant en uitgebreid aanbod van fietsendragers aan.

Update: Wiggle is helaas gestopt in Nederland. Voor een goed alternatief heb je gelukkig voldoende opties!
Heuts

Ben je op zoek naar de beste fietsendragers van A-merken? Dan kun je ook bij de firma Heuts terecht. Deze firma omschrijft zichzelf als ‘de fietsendrager specialist van Nederland’. Kijk, dat is nog eens een stelling.

Deze stelling kunnen we echter goed begrijpen. Het aanbod van Heuts is namelijk uitgebreid, terwijl je bij deze webshop ook voor perfect advies aan kunt kloppen. Weet je niet zo goed voor welke fietsendrager je het beste kunt kiezen? De experts van Heuts helpen je graag op weg.

In de webshop van Heuts kun je vervolgens de gewenste fietsendrager vinden. Hierbij kun je kiezen uit fietsendragers van Thule, Hapro, Atera, Pro-User en Twinny Load. Ook bij Heuts is het aanbod zowel uitgebreid als hoogwaardig.
Kopen in de winkel vs. online bestellen

Wij raden je aan om een fietsendrager altijd online te bestellen. Via de online kanalen kun je een prima vergelijking maken én kun je de fietsendrager gemakkelijk bestellen.

Niet alleen het bestellen gaat makkelijk, maar ook de levering van de drager. Je hoeft niet zelf de zware drager te tillen, maar je krijgt de fietsendrager netjes thuis geleverd.

Nog een voordeel van online bestellen is terug te vinden in de prijsstelling. Door bij bovengenoemde webshops een goede vergelijking te maken, kun je genieten van aanbiedingen.

Voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding ben je bij de online webshops simpelweg het beste uit.
Veelgestelde vragen

Wat is de grootste fietsendrager winkel?

De grootste fietsendrager winkel in ons land is zonder twijfel Bol.com. Bij deze aanbieder vind je de meeste fietsendragers van allerlei merken. En in allerlei prijsklassen.

Verkoopt Coolblue fietsendragers?

Nee, op dit moment verkoopt Coolblue geen fietsendragers meer. In het verleden deed men dit nog wel, maar daar is Coolblue mee gestopt.

Verkoopt Gamma fietsendragers?

Bij Gamma kun je fietsendragers kopen, maar het aanbod is vrij beperkt. In het huidige aanbod vind je slechts 2 modellen van Twinny Load.


Koopgidsen:


Categorieën: Accessoires

Simon

Simon is een gepassioneerde fietsliefhebber en enthousiaste schrijver op onze website. Hij deelt graag deelt zijn diepgaande kennis en enthousiasme voor alles wat met fietsen te maken heeft. Met jarenlange ervaring in de fietsindustrie biedt hij betrouwbare inzichten en deskundig advies.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *