Selle Royal zadel kopen? Het beste aanbod bekeken

Laatst bijgewerkt door Kaz op september 4, 2023

Zoek jij een fietszadel van goede kwaliteit? Dan is een Selle Royal zadel iets voor jou! Selle Royal heeft namelijk zadels van topkwaliteit in het assortiment. En dat voor allerlei doeleinden, pasvormen en rijposities. 

In dit artikel kom je meer over het Selle Royal zadel te weten. Ontdek de top 5, de typerende eigenschappen van het zadel en ontdek meer over het merk. 

Top 5: Beste Selle Royal zadels

Aan een Selle Royal zadel heb je een zadel van goede kwaliteit. Maar welke Selle Royal zadels zijn de beste? En welke past bij jouw wensen?

Wij selecteerden de 5 beste Selle Royal zadels. De top 5 bestaat uit verschillende soorten zadels. Op die manier zit er voor ieder type fietser een geschikte soort tussen.

1: Beste Selle Royal zadel – Selle Royal Respiro Moderate

Het beste Selle Royal fietszadel, is de Respiro. De Respiro is bijzonder comfortabel. Dat komt ten eerste door de zachte gel, die biedt veel steun. De Royalgel vangt schokken op en ondersteunt het lichaam. 

Wat ook bijdraagt aan comfort, is de ventilatie. In het midden van het zadel is er ventilatieruimte aangebracht. Bovendien is de Selle Royal Respiro waterdicht. Ook dat is een pluspunt.

De Selle Royal Respiro is een moderate zadel. Dat wil zeggen, dat het zadel geschikt is voor een licht sportieve fietshouding. De gebogen houding komt overeen met een hoek van 60 graden
2: Drifter zadel Bruin – Selle Royal Drifter Plus

Selle Royal Drifter Plus fietszadel

Een bekend zadel van Selle Royal, is het Drifter zadel. De Drifter Plus is geschikt voor heren en dames met een stadsfiets

Het zadel zit erg comfortabel. Dat komt mede door de dubbele veren onder het zadel. Ook de gel, de padding en het innovatieve design dragen bij aan een aangename zit.

Verder is het Drifter zadel bruin van kleur. Dat geeft het zadel een authentieke uitstraling. Bovendien is het zadel waterbestendig.  
3: Gelzadel voor dames – Selle Royal Freedom

Voor dames is het Freedom Selle Royal fietszadel ideaal. Het zadel is zwart van kleur en is zowel zacht als stevig. 

De zachte gel in het zadel maakt het zitten comfortabel, de belangrijkste drukpunten worden ondersteund. Tegelijkertijd zorgt de harde toplaag ervoor dat het zadel waterdicht is. Dat maakt het meteen ook eenvoudig om het zadel schoon te maken. 

Dit zadel is praktisch als je een licht gebogen zithouding wilt aannemen. Het zadel wordt gebruikt voor in de stad, maar ook voor trekking
4: Fietszadel Unisex – Selle Royal Soft Relaxed

Selle Royal respiro Soft Relaxed fietszadel heren

Nog zo’n goed Selle Royal zadel is de Respiro Soft Relaxed. Kenmerkend is de relaxte zithouding. Bij dit zadel zit je namelijk erg rechtop. 

De Selle Royal Respiro Soft Relaxed is geschikt voor dames en heren. Onder het zadel is vering aangebracht en het zadel zelf is gemaakt van gel. Samen geeft dat een comfortabele zit, waarbij drukpunten worden ondersteund. 

Nog een pluspunt is het ventilatiekanaal. Dat maakt luchtcirculatie mogelijk, zodat de temperatuur goed gereguleerd kan worden. 
5: Fietszadel voor heren  – Selle Royal Freeway Fit Moderate

Zoek je een mooi Selle Royal zadel voor heren? Dan is de Selle Royal Freeway Fit een aanrader. Dit is een moderate zadel, dat houdt in dat het zadel geschikt is voor een licht voorover gebogen fietshouding. 

Het zadel zelf is gemaakt met een Slow Fit Foam technologie. Daardoor vormt het zadel zich naar jouw lichaam en geniet je van maximaal comfort. 

Aan de achterkant vind je een geïntegreerd clip systeem. Dat maakt het makkelijk om een zadeltas of een ander accessoire te bevestigen. Dit zadel is er ook voor dames en is er in de unisex variant. 
Wat typeert een Selle Royal fietszadel?

selle royal zadel kopen

De fietszadels van Selle Royal zijn van hoogwaardige kwaliteit. Selle Royal is dan ook een sterk toonaangevend merk. De Selle Royal fietszadels blinken op verschillende manieren uit. 

De Selle Royal fietszadels zijn met name populair vanwege het comfort. De zadels hebben een ultieme ergonomische pasvorm. Ze zijn gemaakt met een speciale gel.

Qua pasvorm zijn er Selle Royal fietszadels voor diverse zithoudingen en voor dames, heren en kinderen.  

Daarnaast zijn de Selle Royal fietszadels waterbestendig en technologisch goed doorontwikkeld. Je kunt de zadels combineren met accessoires. 

Over Selle Royal

Fietsers ondersteunen, dat staat bij het merk Selle Royal centraal. Dat doen ze op de best mogelijke manieren, met fietszadels maar ook met bijbehorende accessoires. Bij Selle Royal kun je bijvoorbeeld ook terecht voor een zadeltas of zadeldek

De producten zijn zó ontwikkeld, dat er een plezierige fietsrit kan worden aangeboden. Het merk maakt gebruik van innovatieve ontwerpen. Trends en nieuwe technologieën worden bij het ontwerpen van producten meegenomen. 

Daarnaast worden de zadels afgesteld op belangrijke wensen en veelvoorkomende pasvormen. Comfort staat centraal en de zadels zijn er voor een breed publiek. Denk hierbij aan fietszadels voor dames en fietszadels voor heren.

Waar te koop?

Een fietszadel van het merk Selle Royal is gelukkig niet moeilijk te vinden. Bekijk het aanbod eens bij onderstaande webshops:
Veelgestelde vragen

Is een Selle Royal zadel geschikt tegen zadelpijn?

Ja, er zijn Selle Royal zadels die geschikt zijn om zadelpijn te voorkomen. De zadels bieden de juiste vering en ventilatie. 

Welke soorten Selle Royal fietszadels zijn er?

Een Selle Royal zadel is er voor dames, heren en kinderen. Ook zijn er unisex Selle Royal zadels. Daarnaast zijn ze er voor diverse rijposities: relaxed, moderate en active. Zo kun je een zadel vinden voor in de stad, maar ook voor sportieve doeleinden.


Meer zadelmerken:


Categorieën: Accessoires

Kaz

Kaz is een gepassioneerde fietsliefhebber en specialist. Hij werkt al van jongs af aan in fietsenwinkels en heeft diverse Fietstechnicus opleidingen en cursussen gevolgd. Dankzij zijn grote schat aan ervaring en kennis helpt hij jou op weg met het vinden van de beste fiets en fietsaccessoires.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *