Veloretti loopfiets kopen? Bekijk hier het volledige aanbod!

Laatst bijgewerkt door Kaz op december 15, 2022

Ben je op zoek naar een gave loopfiets voor je kind? Dan is de kans groot dat je al snel uitkomt bij een Veloretti loopfiets.

Een Veloretti loopfiets is een lust voor het oog en is van een prima kwaliteit.

Bovendien heb je de keuze uit meerdere soorten Veloretti loopfietsen. Je kunt voor een normaal Veloretti loopfietsje kiezen, maar ook voor een heuse Veloretti loopfiets driewieler.

Naar welke variant gaat je voorkeur uit? In dit artikel zetten we het uitgebreide aanbod van Veloretti voor je op een rijtje.

De beste Veloretti loopfietsen

Wil je graag een loopfiets van het merk Veloretti aanschaffen? Je hebt groot gelijk; dit is één van de beste kinderfiets merken. Het merk levert kwaliteit en biedt veel soorten loopfietsen aan.

Maar, wat is dan de beste Veloretti loopfiets voor jouw kind? Om dat te bepalen, adviseren wij je om onderstaande reviews door te nemen. In deze reviews vind je namelijk informatie over de beste Veloretti loopfietsjes van dit moment!

1. Veloretti Mini loopfiets – 12 inch

Veloretti-Mini-loopfiets-4-jaar

De Veloretti Mini loopfiets – 12 inch is een waanzinnig gave loopfiets. Deze loopfiets heeft een tof design, gave kleurstelling en is prachtig afgewerkt. Dat blijkt onder meer uit de kleur van de handvatten en het zadel. Bovendien is deze loopfiets voor veel kinderen geschikt.

De inchmaat van 12 inch biedt namelijk veel mogelijkheden. Bovendien is het mogelijk om het zadel te verstellen. Tevens is het maximaal belastbare gewicht maar liefst 45 kilogram.

Dit betekent dat je deze loopfiets echt op de groei voor je kind kunt kopen! Over de kwaliteit en veiligheid hoef je absoluut niet in te zitten.
2. Veloretti Tricycle

Ben je op zoek naar een geschikte driewieler voor je kind? Dan sluit de Veloretti Tricycle perfect op je wensen aan. Deze loopfiets lijkt heel erg op bovenstaande variant, maar heeft een extra achterwiel.

Dankzij dit extra achterwiel is het voor je kind een stuk makkelijker om zijn/haar evenwicht te behouden.

Deze fiets ziet er eveneens geweldig uit. De fiets is stijlvol vormgegeven en fraai gekleurd. Bovendien heb je de keuze uit maar liefst 8 verschillende kleurstellingen.

Ook deze fiets heeft een hoog maximaal belastbaar gewicht; 40 kilogram. Dit houdt in dat je kind jarenlang van deze driewieler kan genieten.
Veel varianten van bovengenoemde loopfietsen

Welke van deze twee loopfietsen van Veloretti spreekt je het meeste aan? Om tot de beste koop te komen, zou je goed naar onder meer de kleur moeten kijken.

Het mooie is dat je bij Veloretti uit meerdere kleuren kunt kiezen. En daardoor ben je in staat om de perfecte loopfiets voor je kind uit te kiezen.

Veloretti Mini loopfiets

De Veloretti loopfiets wordt in maar liefst 8 kleuren aangeboden. Je kunt voor een fraaie groene kleur kiezen, maar ook voor een gele variant, een rode variant en een donkerblauwe variant.

Verder kun je voor een lichte blauwe kleur kiezen, een volledig zwarte variant en een zalmachtige kleur.

Dit uitgebreide kleurenaanbod brengt meerdere voordelen met zich mee:

  • Je kunt voor zowel je zoon als dochter een Veloretti loopfiets aanschaffen. Voor zowel je zoon als dochter vind je wel een geschikte kleurstelling. Een kleurstelling die naar de wens van je zoon/dochter is!
  • Je hebt meer dan voldoende keuze. Dat je uit zoveel kleuren kunt kiezen, is uiteraard mooi meegenomen. Je bent hierdoor immers in staat om een goede vergelijking te maken. En om uiteindelijk de juiste knoop voor je kind door te hakken!

Veloretti Tricycle

Gaat je voorkeur uit naar de driewieler van Veloretti? Ook dan heb je de keuze uit meerdere kleuren. Net zoals bovenstaande variant gaat het in totaal om 8 verschillende kleuren.

De groene variant vinden wij zelf het mooiste. Dit komt vooral door de combinatie met het bruine zadel, de bruine handvatten en de witte wielen. Maar, je kunt ook voor een variant in het blauw, lichtblauw, geel, grijs, rood, roze of zwart kiezen.

Naar welke van deze kleuren gaat je voorkeur uit? Voordat je de knoop door kunt hakken, is dit één van de belangrijkste vragen waar je voor jezelf naar moet kijken. Het is in ieder geval een groot voordeel dat je uit zoveel kleuren kunt kiezen.

Waarom voor een Veloretti loopfiets kiezen?

Heb je het idee om een nieuwe loopfiets voor je kind te kopen? Verstandig! Met een loopfiets bied je je kind namelijk super leuk speelgoed aan.

Het is speelgoed waar je kind een hoop plezier aan gaat beleven, maar waar je kind ook het nodige van leert. Met een loopfiets werkt je kind namelijk aan meerdere vaardigheden.

Daarbij is het specifiek aan te raden om voor een Veloretti loopfiets te kiezen.

Dat heeft vooral met onderstaande redenen te maken:

Sublieme kwaliteit

Als je voor een Veloretti loopfiets kiest, ben je verzekerd van een lange levensduur. Dit is onder meer te danken aan de materialen waar Veloretti gebruik van maakt. Maar, dit merk is ook nog in staat om de fietsen keurig af te werken. En dat merk je ook overduidelijk aan de algehele kwaliteit.

100% veilig

Kies je voor een Veloretti loopfiets? Dan kies je voor een 100% veilige loopfiets. Ongeacht voor welke loopfiets je van dit merk kiest, geniet je van een fiets die 100% veilig is. Dit komt onder meer doordat Veloretti zelf strenge eisen aan de loopfietsen stelt. Elke loopfiets die dit merk uitbrengt, heeft meerdere testen doorlopen. Met succes uiteraard.

Uniek design

Met een Veloretti loopfiets haal je een waar designstuk in huis. Deze loopfietsen zien er namelijk subliem uit. Dit is wat ons betreft onder meer aan het stijlvolle frame te danken. Maar, ook de banden, de handvatten, het zadel en de algehele kleurstelling leveren hun bijdrage. Al met al kun je een Veloretti loopfiets zien als de Rolls Royce onder de loopfietsen. Deze loopfietsen zijn van de beste kwaliteit, zien er stijlvol uit en zien er luxe uit.

Voldoende keuze

Veloretti heeft in de afgelopen jaren meerdere loopfietsen op de markt gebracht. Op dit moment is het aanbod tot 2 varianten beperkt, maar je hebt wel de keuze uit meerdere kleuren. En daardoor ben je in staat om de Veloretti loopfiets alsnog helemaal naar je wens te maken.

Licht van gewicht

De fietsen van Veloretti zijn van aluminium vervaardigd. In tegenstelling tot een houten loopfiets brengt dit een belangrijk voordeel met zich mee: de fietsen zijn relatief licht. Je kind is hierdoor nog makkelijker/beter in staat om gebruik van de loopfiets te maken.

Waarom niet voor een Veloretti loopfiets kiezen?

veloretti loopfiets kopen

Is een Veloretti loopfiets de beste keuze voor iedereen? Dat hangt vooral van je voorkeuren en wensen af.

Je moet bij zo’n loopfiets namelijk ook met twee nadelen rekening houden:

  • Het zijn niet de goedkoopste loopfietsen. Kies je voor een Veloretti loopfiets? Dan moet je relatief diep in de buidel tasten. Er zijn namelijk veel merken die de loopfietsen goedkoper aanbieden. Maar goed, die merken bieden niet alle bovenstaande voordelen aan. Bovendien kun je van een Veloretti loopfiets sale profiteren. Dankzij zo’n sale/aanbieding kun je de loopfiets tegen een interessante(re) prijs aanschaffen.
  • De stijl moet maar net naar je wens zijn. Een Veloretti loopfiets heeft een kenmerkende en authentieke designstijl. Het is een feit dat deze stijl naar je wens moet zijn. Mocht dit niet het geval zijn, kies je beter voor een loopfiets van een ander merk.

Voor wie is een Veloretti loopfiets geschikt?

Ben je op zoek naar een loopfiets 1 jaar, loopfiets 2 jaar, loopfiets 3 jaar of loopfiets 4 jaar? In principe maakt het niet uit. De Veloretti loopfietsen zijn eigenlijk voor alle kinderen geschikt.

Is je kind nog echt jong? Kies dan voor de driewieler van Veloretti. Door het extra wiel biedt die fiets de gewenste stabiliteit. Is je kind al wat ouder? Dan kies je het beste voor de tweewieler loopfiets.

En het maakt niet uit of je een zoon of dochter hebt. De loopfietsen van dit merk worden in tal van kleuren aangeboden. Je bent hierdoor in staat om voor zowel een jongen als een meisje de perfecte loopfiets aan te schaffen.


Over het merk Veloretti

Het merk Veloretti vindt haar oorsprong in ons land. Het merk werd in Amsterdam opgericht en heeft haar hoofdkantoor nog steeds in Amsterdam zitten. Vanuit dit hoofdkantoor heeft het merk een indrukwekkende groei door weten te maken.

Dit is onder meer te danken aan de samenstelling van het aanbod. Veloretti biedt niet alleen loopfietsen aan, maar ook fietsen voor volwassenen. Zo is dit merk sinds enige tijd één van de beste leveranciers van stijlvolle elektrische fietsen.

Het woord ‘stijlvol’ is sowieso van toepassing op Veloretti. Dit merk biedt alleen fietsen aan die er gelikt uit zien. Het merk stelt hoge eisen aan haar eigen ontwerpen en ook aan de materialen. Mede hierdoor geniet je van een fraai design én een lange levensduur.

Bovendien kun je de Veloretti loopfietsen niet overal kopen. Dit kun je alleen bij de grootste aanbieders doen; Veloretti werkt niet zomaar met webshops samen.
Veelgestelde vragen

Hoe hebben wij de beste Veloretti loopfietsen geselecteerd?

In principe hadden we elke Veloretti loopfiets kunnen selecteren. Dit merk levert namelijk kwaliteit en draagt zorg voor een lange levensduur. Ook op het gebied van veiligheid en design scoort Veloretti hoge punten.

Wat moet je voor een Veloretti loopfiets betalen?

Bij een Veloretti loopfiets moet je rekening houden met een minimale investering van 100 euro. Dit is vrij veel geld voor een loopfiets, maar is absoluut de moeite waard. Van een Veloretti loopfiets geniet je kind jarenlang.


Categorieën: Fietsen

Kaz

Kaz is een gepassioneerde fietsliefhebber en specialist. Hij werkt al van jongs af aan in fietsenwinkels en heeft diverse Fietstechnicus opleidingen en cursussen gevolgd. Dankzij zijn grote schat aan ervaring en kennis helpt hij jou op weg met het vinden van de beste fiets en fietsaccessoires.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *