AMIGO Fietsen: Het aanbod bekeken & ervaringen

Laatst bijgewerkt door Kaz op december 27, 2022

Heb je online een interessante fiets van AMIGO gevonden? Dan ben je ongetwijfeld benieuwd of deze AMIGO fiets een aanrader is. Of dat het geval is, ga je in deze AMGIO review lezen.

In deze review zoomen wij volledig in op dit merk.

We bespreken wat je van een AMIGO fiets mag verwachten, wat voor fietsen dit merk aanbiedt en waarmee het merk zich weet te onderscheiden.

Over het merk AMIGO

Heb je wel eens van de webshop internet-bikes.com gehoord? Dit is in ons land één van de grotere webshops op het gebied van fietsen en fietsaccessoires.

Deze webshop verkoopt fietsen van allerlei merken, waaronder van hun eigen merk. Juist; dat is merk AMIGO!

Met dit merk is Internet-bikes jaren geleden op de proppen gekomen. Het doel was om betaalbare producten aan te bieden, waarbij men volledig controle over de producten zou houden.

Dat betekent onder meer dat Internet-bikes het proces volledig in de hand heeft. Alle producten van dit merk worden door Internet-bikes zelf ontwikkeld en geproduceerd.

Het aanbod van AMIGO fietsen

Door de jaren heen is Internet-bikes hard gegroeid met haar eigen merk AMIGO. Dit merk heeft een steeds grotere naam opgebouwd, wat onder meer aan de kwaliteit te danken is geweest.

Maar, het is ook een groot voordeel dat je bij dit merk terecht kunt voor allerlei soorten fietsen.

AMIGO elektrische fietsen (heren & dames)

Ben je op zoek naar een nieuwe e-bike? Dan kun je eens naar de AMIGO elektrische fietsen kijken. Dit merk biedt fietsen voor heren en dames aan, waarbij onder meer het voordelige prijskaartje opvalt. De kwaliteit is ondertussen ook nog dik in orde.

Bijkomend voordeel: je kunt uit meer en meer AMIGO e-bikes kiezen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een elektrische fiets voor heren?

Dan heb je de keuze uit meer dan 20 AMIGO elektrische fietsen voor heren. Je hebt dus al met al voldoende te kiezen bij dit interessante fietsenmerk.

AMIGO kinderfietsen

Wil je een leuke kinderfiets voor je zoon of dochter aanschaffen? Ook daarvoor ben je bij AMIGO aan het juiste adres.

Dit merk biedt een normale kinderfiets voor alle leeftijden aan, maar ook heuse loopfietsen. Vanaf het moment dat je kind kan lopen, kun je dus kiezen voor een AMIGO kinderfiets.

Met een AMIGO kinderfiets doe je een prima aankoop. De fietsen zijn betaalbaar, van een goede kwaliteit en zien er ook leuk uit. Ook hierbij geldt weer dat AMIGO heel veel soorten kinderfietsen aanbiedt.

Onder aan de streep kunnen we het volgende concluderen: AMIGO is één van de beste kinderfiets merken.

AMIGO stadsfietsen

Ben je voor jezelf op zoek naar een nieuwe stadsfiets? Kijk dan eens naar de stadsfietsen van het merk AMIGO. Dit merk biedt talloze stadsfietsen voor dames en heren aan, waarbij men zich op meerdere soorten stadsfietsen richt.

Je kunt hierbij denken aan normale stadsfietsen, maar ook aan speciale stadsfietsen met een lage instap.

Ook heb je de keuze uit meerdere soorten framematen. Qua prijskaartje zijn alle stadsfietsen van AMIGO in ieder geval uiterst interessant.

Fietsaccessoires en overige

Wil je leuke accessoires voor je fiets kopen? Ook daarvoor kun je terecht bij dit merk.

Het merk biedt onder meer fietsmanden, fietskratten, fietsbanden, fietspompen, fietssloten en speciale zonnebrillen aan. Deze zonnebrillen kun je prima op de fiets dragen, maar ook in het dagelijkse leven.

Overigens is er nóg een soort fiets waar je voor kunt kiezen: een AMIGO mountainbike. De kinder MTB’s worden door AMIGO aan jongens en meisjes aangeboden in de maten 20 inch en 24 inch.

Wat zijn de ervaringen met AMIGO fietsen?

Over het algemeen zijn de meeste ervaringen met het merk AMIGO positief. Veel mensen roemen de kwaliteit, het prijskaartje en de samenstelling van de fietsen.

Dit zijn zaken waar wij ons volledig bij aan kunnen sluiten. Wij zijn van mening dat de webshop Internet-bikes prima werk aflevert met de producten van AMIGO.

Deze producten hebben een prima prijs-kwaliteitsverhouding én zijn voor heel veel mensen interessant. Met name dat laatste vinden wij een belangrijk voordeel.

Waar worden AMIGO fietsen gemaakt?

Het gehele productieproces heeft Internet-bikes in eigen beheer. Men koopt dus niet de fietsen ergens anders in en plakt vervolgens haar logo op de fietsen.

Nee, het bedrijf Internet-bikes ontwikkelt de fietsen en fietsaccessoires volledig zelf. Daarna worden de producten onder toezicht geproduceerd. Waar deze productie precies plaatsvindt, durven wij niet te stellen.

Wat wij wel durven te stellen, is dat AMIGO de kwaliteit prima kan waarborgen. Het merk levert simpelweg kwaliteit en doet dit tegen lage prijzen. Dat krijgt het merk voor elkaar door de kosten zo laag mogelijk te houden.

Hoe weerhoudt het merk AMIGO zich tot andere merken?

Het merk AMIGO kun je wat ons betreft niet vergelijken met merken als Batavus en Gazelle. Die merken bieden ook veel fietsen aan, maar doen dat op een net iets ander niveau.

Bovendien kun je de AMIGO fietsen niet overal aanschaffen. Dit is bij veel andere fietsen merken een ander geval. AMIGO kiest ervoor om het merk enigszins exclusief te houden, waardoor de kosten zo laag mogelijk gehouden kunnen worden.

Op het gebied van prijsstelling scoort AMIGO sowieso hoge punten. Alle producten die je van dit merk kunt kopen, zijn scherp tot heel scherp geprijsd.

Dat is ook nog te danken aan de aanbiedingen, bijvoorbeeld in de webshop van Internet-bikes. Op het moment van schrijven worden meerdere AMIGO kinderfietsen met wel 33% korting aangeboden!

Al met al kunnen we stellen dat AMIGO een uniek merk is. Een merk dat op een unieke manier ontstaan is en zich oprecht onderscheidt ten opzichte van andere merken.

Waar zijn de AMIGO fietsen te koop?

Heb je interesse om één van de fietsen van AMIGO te kopen? Of wil je graag het aanbod van fietsaccessoires op je gemakje bekijken?

Zoals hierboven al gesteld, zijn de producten van AMIGO niet overal te koop. Nee, je kunt de producten alleen bij onderstaande webshops aanschaffen:


Misschien ook interessant:


Categorieën: Fietsen

Kaz

Kaz is een gepassioneerde fietsliefhebber en specialist. Hij werkt al van jongs af aan in fietsenwinkels en heeft diverse Fietstechnicus opleidingen en cursussen gevolgd. Dankzij zijn grote schat aan ervaring en kennis helpt hij jou op weg met het vinden van de beste fiets en fietsaccessoires.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *