Villette fietsen – Elektrische fietsen voor scherpe prijzen

Laatst bijgewerkt door Simon op september 19, 2023

Bij de elektrische fietsen gaan de ontwikkelingen erg snel. Zo zijn er bijvoorbeeld Villette fietsen; elektrische fietsen van een nieuw Nederlands merk.

Een heel aantrekkelijk merk ook. De website is online gegaan in 2021 en bij Villette wordt met een enorme dynamiek gewerkt. De modellen zijn robuust en worden geleverd via een aantal hoogwaardige internetkanalen.

Waar je Villette fietsen koopt

Eerst wat meer info over de plekken waar je Villette fietsen kunt aanschaffen. Om te beginnen natuurlijk bij Fietsdirect.nl. Maar ook andere grote aanbieders zoals Albert Heijn, Wehkamp en Bol.com werken met de ontwikkelaars van Villette fietsen samen.

Soms verzorgen deze grote kanalen tijdelijke acties. De Villette fietsen zijn dan extra goedkoop. Maar ook de rest van het jaar combineert Villette haar hoogwaardige kwaliteit met een aantrekkelijk lage prijs. Bekijk hier het beste aanbod >>

Villette fietsen review

Bekijk je het aantal modellen, dan valt op dat er veel verschillende Villette fietsen zijn. In deze Villette fietsen review bespreken we er daarom een paar in het kort.

Le Plaisir Villette e-bike

Neem om te beginnen de Villette le Plaisir e-bike Nexus 3 naaf. Je schaft hem al aan voor een prijs die rond de 1.000 euro ligt. Het damesmodel wordt gemaakt in de framematen 51 en 54, terwijl het herenmodel wordt aangeboden in 54 en 57 centimeter.

De motor zit in het voorwiel. Hij geeft je dus lekker veel ondersteuning als je fietst. De actieradius van deze elektrische Villette ligt tussen de 80 en 120 kilometer.

Villette La Ville Nexus 7

Maar een stapje duurder kan natuurlijk ook. Wat zou je denken van de Villette la Ville e-bike Nexus 7 naaf de luxe. Afhankelijk van de uitvoering spreek je nu over een prijs van 1.400 à 1.500 euro.

Bij deze fiets voor dames of heren beschik je over een geveerde voorvork en een geveerd zadel. Ook nu zit de motor in het voorwiel. Kies je voor een accu van 13 Ah, dan ligt de wereld voor je open. Je krijgt een bereik van 150 kilometer.

Le Courage e-bike middenmotor

Ook in het duurdere assortiment laten de Villette elektrische fietsen zich gelden. Wat zou je bijvoorbeeld zeggen van de Villette le Courage e-bike midmotor beltdrive Enviolonaaf.

Een elektrische fiets van 2.700 euro met een middenmotor die echt power geeft. Een middenmotor past zijn ondersteuning aan jouw eigen trapkracht aan.

Bovendien zijn deze Villette fietsen voor dames en heren voorzien van een accu van 13 Ah. Ook nu kun je rekenen op een actieradius van maximaal 150 kilometer.

Villette fietsen review: bijzondere uitvoeringen

villette-elektrische-fiets

Wat de Villette fietsen zo leuk maakt, zijn de extra uitvoeringen die in het assortiment zijn opgenomen.

Elektrische bakfiets van Villette

Bijvoorbeeld een prachtige bakfiets die de naam Villette le Cargo e-bakfiets 56 cm draagt. In het achterwiel is een Bafang achterwielmotor ingebouwd van 250 Watt.

Die stuwt deze elektrische Villette van aluminium met stevige kracht door het verkeer. De derailleur is van het type Shimano Acera en biedt keuze uit 7 versnellingen.

Er passen best veel kinderen in de grote bak. Die bak beschikt namelijk over 4 zitjes met elk 2 veiligheidsgordels. Zo kunnen er naast jouw 2 kinderen ook nog 2 vriendjes of vriendinnetjes mee.

Villette elektrische transportfiets

Zo komen we uit bij het volgende speciale type. Dat is de Villette transportfiets in een uitvoering van staal of aluminium. Het aluminium frame is lichter en daarom circa 100 euro duurder.

De Villette elektrische transportfiets van staal zit qua prijs rond de 1.250 euro. De voorwielmotor is 250 watt sterk en zorgt voor een actieradius die tussen de 80 en 120 kilometer ligt.

Je kunt tijdens het rijden kiezen uit 3 versnellingen. Ook is er een walk assist functie voor als je naast de fiets loopt. De 28 inch wielen en V-brakes voor en achter zorgen dat je lekker meerijdt in het verkeer.

De transportfiets met het aluminium frame beschikt trouwens over V-brakes bij het voorwiel en rollerbrakes in de achternaaf.

Je parkeert deze elektrische Villette fietsen op een stevige zijstandaard. Voorop de transportfietsen zit een stalen bagagerek.

Een stevige Villette traditionele fiets

spaken_villette-ebike

Maar Villette zou niet zo’n doortastend merk zijn als het niet ook een gewone fiets in het assortiment aanbood. Het is de Villette le Solide traditionele fiets met ook weer een transportrek voorop.

Dit model met terugtraprem is er voor dames en heren en heeft een gesloten kettingkast. Heb je geen transportrek nodig, dan kun je de fiets ook zonder rek bestellen. Bij deze stevige no-nonsense fiets werkt de verlichting op batterijen.

Een merk om in de gaten te houden

Villette fietsen zijn het waard om in de gaten te houden. Het merk heeft de potentie om tot heel groot uit te groeien. De elektrische fietsen zijn van goede kwaliteit en erg praktisch gebouwd.

Ook de service is landelijk georganiseerd, zodat je met vragen altijd in de buurt terecht kunt. Klik hieronder voor het beste aanbod van dit moment:Misschien ook interessant:


Categorieën: Elektrische fietsen

Simon

Simon is een gepassioneerde fietsliefhebber en enthousiaste schrijver op onze website. Hij deelt graag deelt zijn diepgaande kennis en enthousiasme voor alles wat met fietsen te maken heeft. Met jarenlange ervaring in de fietsindustrie biedt hij betrouwbare inzichten en deskundig advies.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *