Thule Euroway G2 921: Review & Test

Laatst bijgewerkt door Simon op september 17, 2023

thule_euroway_g2_921_review

Ben je op zoek naar een goede fietsendrager? Wil je graag meerdere fietsen tegelijkertijd mee kunnen nemen? En wil je eventueel elektrische fietsen op de fietsendrager kunnen vervoeren?

Dan is mogelijk de Thule Euroway G2 921 een interessante optie voor je.

In deze Thule Euroway G2 921 review vind je álle informatie over deze fietsendrager. Zo bespreken we de belangrijkste specificaties, kijken we naar de belangrijkste voordelen en benoemen we enkele aandachtspunten.

Ook vertellen we je meer over het prijskaartje en de ervaringen van andere kopers. Deze Thule Euroway G2 921 review sluiten we in stijl af met een conclusie.

Een conclusie waar je écht iets aan hebt als je mogelijke interesse in de Thule Euroway G2 921 hebt.

Wat zijn de belangrijkste specificaties van de Thule Euroway G2 921?

thule_euroway_g2_921

Heb jij interesse om een nieuwe fietsendrager aan te schaffen? Dan is het allereerst zaak om jouw wensen op een rijtje te zetten.

Aan de hand van jouw wensen kun je vervolgens een shortlist gaan maken. Een shortlist maken van mogelijk interessante fietsendragers. Aan de hand van deze shortlist kun je vervolgens een prima vergelijking maken.

Wil je de Thule Euroway G2 921 met andere fietsendragers vergelijken? Dan adviseren wij je om vooral naar de specificaties van de verschillende varianten te kijken.

Om je hier een handje bij te helpen, vind je hieronder de belangrijkste specs van de Thule Euroway G2 921:

Hoeveelheid fietsen2
Geschikt voor e-bikes Ja
Laadvermogen 46 kg
Maximale gewicht per fiets 24 kg
Kantelbaar Ja
Gewicht 12,7 kg
Gootafstand 19 cm
Stekker 7-polig
PrijsBekijk beste prijs

Wat deze specificaties laten zien? Onder meer dat de Thule Euroway G2 921 echt een veelzijdige fietsendrager is.

Zo kun je ook elektrische fietsen op deze fietsendrager vervoeren. Belangrijkste vereiste hierbij is dat de fiets maximaal 24 kilogram weegt. In veel gevallen is het dus wel aangeraden de accu los te vervoeren.

Voor wie is de Thule Euroway G2 921 geschikt?

De Thule Euroway 921 is in principe voor veel mensen geschikt. Wil jij 2 fietsen vervoeren? En wegen de fietsen per stuk niet meer dan 24 kilogram?

Dan is de Thule Euroway 921 absoluut voor je geschikt.

Wil je zwaardere fietsen vervoeren? Of wil je per sé een fietsendrager met een 13 polige stekker hebben? Dan is deze fietsendrager niet de beste keuze voor je.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van de Thule Euroway G2 921?

Heb je mogelijke interesse om de Thule Euroway G2 921 aan te schaffen? Dat kunnen wij ons maar al te goed voorstellen.

Als we puur naar de specificaties kijken, zien we dat dit een prima fietsendrager is. Feit is dat wij – tijdens onze test – echt positief verrast werden door de fietsendrager.

In onze ogen heeft de Thule Euroway G2 921 namelijk het nodige te bieden.

Makkelijk te bevestigen

thule_fietsendrager_euroway_921

Ben je regelmatig aan het stunten met het bevestigen van een fietsendrager?

Met de Thule Euroway G2 921 behoort dat tot het verleden. Het is namelijk een groot voordeel dat je deze drager op een makkelijke manier kunt bevestigen.

Dit is onder meer te danken aan de lange pompgespen. Ook het lichte gewicht van de fietsendrager speelt hier een belangrijke rol bij.

Inclusief sloten geleverd

Moet jij jouw auto met fietsendrager soms op een parkeerterrein onbeheerd achterlaten? Dan is het super prettig dat je bij de Thule Euroway G2 921 direct sloten meegeleverd krijgt.

Met deze sloten bescherm je zowel de drager als de fietsen. Wat wens je nog meer?

Opvouwbaar

De Thule Euroway G2 921 is volledig opvouwbaar. In onze ogen brengt dit een belangrijk voordeel met zich mee; als je de fietsendrager niet nodig hebt, kun je ‘m makkelijk opbergen.

thule_921_opgevouwen

Het is zelfs zo dat deze fietsendrager opgevouwen in veel achterbakken past. Mocht je op de eindbestemming de drager niet meer nodig hebben, is dat eventueel een interessante optie voor je.

Volledig kantelbaar

Wil jij de achterklep van jouw auto te allen tijde open kunnen doen? Dan is de Thule Euroway G2 921 ook geschikt voor je. Het is namelijk een kantelbare fietsendrager; dankzij deze mogelijkheid ben je in staat om de achterklep gewoon te openen.

Handig, praktisch en een prima toevoeging voor deze drager.

thule_euroway_g2_921_review

De bediening hiervan is overigens ook bijzonder simpel. Thule heeft namelijk voor een slim voetpedaal gezorgd; door jouw voet op dit pedaal te zetten, kantelt de fietsendrager direct naar achteren.

Vanaf dat moment kun je de achterklep veilig en makkelijk open doen.

Voor veel fietsen geschikt

Wil jij elektrische fietsen vervoeren? Of wil jij normale stadsfietsen, racefietsen of mountainbikes vervoeren?

Voor de Thule Euroway G2 921 is dit eigenlijk allemaal geen probleem. Doordat het maximale draaggewicht op 46 kilogram ligt, kun je veel kanten op met deze fietsendrager.

Houd er wel rekening mee dat de fietsen per stuk niet meer dan 24 kilogram mogen wegen.

Overigens geeft Thule het volgende nog aan: ‘deze fietsendrager is geschikt voor fietsen met een ovaal of rond frame van 22 tot en met 80 mm. De ervaring leert ons dat ook dit ervoor zorgt dat je de meeste fietsen op deze drager kunt vervoeren!

De nodige ruimte tussen de fietsen

Als je jouw fietsen op een fietsendrager vervoert, wil je uiteraard dat dit allemaal schadevrij gebeurd.

Met de Thule Euroway G2 921 ben je hiervan verzekerd; tussen beide fietsen zit namelijk 19 centimeter afstand.

Je hoeft dus niet bang te zijn dat de fietsen – tijdens het autorijden – tegen elkaar aan kappen.

Interessant geprijsd

Zie jij het niet zitten om de hoofdprijs voor een fietsendrager te betalen? Ook dan is de Thule Euroway G2 921 een prima optie voor je.

Voor deze fietsendrager betaal je namelijk écht een interessant bedrag. Wat dit bedrag precies is? Dat vertellen wij je graag verderop in deze Thule Euroway G2 921 review.

We kunnen op dit moment alleen stellen dat dit echt een groot voordeel van deze fietsendrager is.

Prima kwaliteit

Wil jij jarenlang van jouw nieuwe fietsendrager genieten? Logisch.

In dat geval is het zeker aan te raden om voor een Thule fietsendrager te gaan. De Thule Euroway 921 is van een prima kwaliteit, terwijl dit eigenlijk voor alle Thule fietsendragers geldt.

Met een Thule fietsendrager doe je dus een verstandige en duurzame aankoop.

Volledig gemonteerd geleverd

Tot slot is ook de levering een groot voordeel. Je krijgt deze fietsendrager namelijk volledig gemonteerd geleverd.

Dit betekent dat je niet meer zelf met gereedschap of iets dergelijks in de weer hoeft te gaan. Gemak dient de mens!Wat zijn de nadelen van de Thule Euroway G2 921?

Het mag duidelijk zijn: deze Thule Euroway G2 921 review is vooralsnog erg positief. Uit onze test is oprecht gebleken dat dit echt een hele fijne fietsendrager is.

Toch zijn wij ook tegen twee aandachtspunten aangelopen; over die aandachtspunten vertellen wij je hieronder graag iets meer.

7-polige stekker

Heb je een auto met een 13-polige stekker? Dan kun je niet zomaar gebruik maken van deze fietsendrager.

Deze fietsendrager heeft namelijk een 7-polige stekker, waardoor je een verlengstuk nodig hebt.

Alleen als je dit verlengstuk hebt, kun je deze 7-polige stekker op de 13-polige stekker van jouw auto aansluiten.

Niet voor zware e-bikes geschikt

Heb jij een relatief zware elektrische fiets? Dan is deze fietsendrager niet krachtig genoeg. Zoals we in deze review al aangegeven hebben, mag de fiets maximaal 24 kilogram wegen.

Mocht jouw elektrische fiets meer wegen, is het advies om naar een andere fietsendrager uit te kijken.

Wat kost de Thule Euroway G2 921?

thule_euroway_921

Ben je onder de indruk geraakt van de Thule Euroway G2 921?

En wil je deze fietsendrager daarom graag aanschaffen? Voor deze prima fietsendrager betaal je een bedrag van slechts 379 euro in de aanbieding.

Dit is uiteraard veel geld, maar voor kwaliteit moet je nu eenmaal betalen. Als je dit bedrag aan deze fietsendrager uitgeeft, ben je gewoonweg van een prima kwaliteit verzekerd.

Ook ben je van veel gemak verzekerd, met dank aan alle handige functies.

Uitbreidingen

Het is overigens ook mogelijk om nog aanvullende producten voor deze fietsendrager aan te schaffen. De ANWB raadt aan om bijvoorbeeld eens naar een oprijgoot, een muurhanger of een extra remlicht te kijken.

We hebben de mogelijke uitbreidingen even voor je op een rijtje gezet:

  • Thule Europower oprijgoot 9152
  • Thule Off Road Adapter Euroway G2 9020
  • Thule Wallhanger 9771
  • Thule 3e remlicht 9902
  • Thule Adapter 9906

Met name de laatstgenoemde uitbreiding is een aanrader. Dankzij die adapter kun je de 7-polige stekker aansluiten op een auto met een 13-polige aansluiting.

Is de Thule Euroway G2 921 een aanrader?

Ben je op zoek naar een betaalbare fietsendrager? En wil je van het nodige gemak en een prima kwaliteit verzekerd zijn, zoals je van Thule gewend bent?

Dan is de Thule Euroway G2 921 echt een prima keuze voor je.

Deze fietsendrager heeft het nodige te bieden. Het maximale draaggewicht, de vele handige functies en de algehele kwaliteit zorgen eigenlijk voor het totaalplaatje.

Het totaalplaatje waar je ongetwijfeld jarenlang van gaat genieten.

De genoemde aandachtspunten zijn in onze ogen ook niet doorslaggevend. Mede daarom kunnen wij het volgende aanraden: schaf de Thule Euroway 921 zo snel mogelijk aan. Hier ga je géén spijt van krijgen.

Wil je deze fietsendrager kopen? Wij gingen voor je op zoek naar de beste aanbiedingen. Klik hieronder voor de laagste prijs:


Meer Thule fietsendrager voor 2 fietsen:


Categorieën: Accessoires

Simon

Simon is een gepassioneerde fietsliefhebber en enthousiaste schrijver op onze website. Hij deelt graag deelt zijn diepgaande kennis en enthousiasme voor alles wat met fietsen te maken heeft. Met jarenlange ervaring in de fietsindustrie biedt hij betrouwbare inzichten en deskundig advies.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *