Fietspomp van de Action: Aanbod & review

Laatst bijgewerkt door Kaz op februari 8, 2024

Wil je een nieuwe fietspomp kopen? En wil je niet te veel geld uitgeven? Dan valt je oog misschien al snel op een fietspomp van Action. De prijs van een Action fietspomp is erg aantrekkelijk. 

Maar wat typeert een Action fietspomp? En is de kwaliteit wel goed genoeg? Dat ontdek je in dit artikel.

We vertellen je meer over het assortiment en de soorten fietspompen. Daarnaast reviewen we de kwaliteit. Zo kom je te weten of de fietspomp van Action iets voor jou is. 

Soorten fietspompen bij de Action

fietspompen action

We geven je graag een beter inkijkje in het fietspomp assortiment van de Action. Bij de discount winkel worden meerdere soorten fietspompen aangeboden. Samen met allerlei andere Action fietsaccessoires

De volgende soorten fietspompen heeft Action in het assortiment. Kun je de fietspomp in de winkel niet vinden? Dan kun je altijd online bij de winkel een kijkje nemen. 

Basis fietspomp

Een eerste type fietspomp van Action is een basis fietspomp. Deze fietspomp is geschikt voor meerdere ventielen. Of je nu een mountainbike fietspomp of een fietspomp met een Frans ventiel van Action zoekt.

De standaard fietspomp kan daar, dankzij de verschillende opzetstukjes, geschikt voor zijn. 

Dit is een handpomp, waarbij het pompen dus niet elektrisch gaat. Het assortiment wisselt, maar vaak is de standaard fietspomp in meerdere kleuren verkrijgbaar. 

De bekende en ouderwetse Jumbo fietspomp is hier op het moment van schrijven niet verkrijgbaar.

Fietspomp met frans ventiel

Zoek je een fietspomp voor een Frans ventiel? Dan ben je bij Action aan het goede adres. Een Frans ventiel is wat smaller dan een standaard ventiel. 

Om de band op te pompen, maak je gebruik van een speciaal opzetstukje. Dit opzetstuk wordt bij veel fietspompen van Action meegeleverd. Zelfs bij de elektrische fietspomp of mini fietspomp van Action. Al is het altijd goed om dit te checken. 

Fietspomp met drukmeter

fietspomp met drukmeter action

Vind je een fietspomp met drukmeter fijn? Dan hebben we goed nieuws. Ook de fietspomp met drukmeter wordt bij Action verkocht.

De barometer of manometer geeft precies aan hoeveel bar er in de fietsband zit. Bovendien krijg je ook bij deze Action fietspomp meerdere opzetstukjes. 

Elektrische fietspomp

De elektrische fietspomp van Action is ook erg praktisch. Deze fietspomp werkt op basis van een luchtcompressor.

Je kunt zelf het aantal bar instellen en hoeft niet meer handmatig te pompen. Dit scheelt dus veel kracht en tijd. De elektrische fietspomp van Action is oplaadbaar met een kabel. 

Mini fietspomp

De mini fietspomp van Action neem je makkelijk met je mee. Deze fietspomp is extra klein en licht van gewicht. De handpomp past hierdoor zelfs in je tas.

Met het oppompen maak je een kleine krachtige beweging. Verder krijg je bij de mini fietspomp van Action vaak ook weer meerdere ventielen. 

Fietspomp van de Action: De moeite waard? (Review)

fietspomp action review

De fietspomp van Action heeft voor- en nadelen. Een groot pluspunt is de prijs. Action fietspompen zijn relatief erg goedkoop.

Daarnaast is het een voordeel dat het assortiment best uitgebreid is. Van een elektrische fietspomp tot een fietspomp met drukmeter, bij Action is het te vinden. 

Soms is een fietspomp bij Action van het merk Action zelf. Maar het kan ook zijn dat de fietspomp van een ander merk wordt aangeboden, zoals Dunlop. Daarom is het lastig om uitspraken te doen over de kwaliteit. 

Van andere merken is de kwaliteit vaak goed. Merken als Dunlop bieden goede fietsaccessoires aan, die lang meegaan. Vergelijk je deze kwaliteit met dat van de huismerk Action fietspompen? Dan gaan de huismerk pompen vaak minder lang mee.  

Andere fietsaccessoires

Bij de Action kun je niet alleen terecht voor een fietspomp. Er zijn veel meer Action fietsaccessoires. En die zijn in vergelijking met andere fietsaccessoires-merken niet duur. 

Wat dacht je bijvoorbeeld van een fietsslot van de Action? Dit is een passend accessoire om jouw fiets goed te beveiligen. Bij de Action vind je kettingsloten, ringsloten en nog veel meer. 

Daarnaast kun je denken aan accessoires als een fietstas of plakset. Of denk aan een fietscomputer van de Action. Dit laatste accessoire is een leuke toevoeging als je meer inzicht wilt in afgelegde kilometers, snelheid en tijd.
Veelgestelde vragen

Heeft Action fietspompen in het assortiment?

Ja, bij de Action kun je een fietspomp kopen. Er zijn zelfs meerdere soorten beschikbaar. Denk aan een elektrische fietspomp, mini fietspomp, fietspomp met barometer of met Frans ventiel. 

Heeft de Action fietspompen van andere merken?

Ja. Action verkoopt fietspompen van eigen merk en van andere merken. 

Wat kost een fietspomp van Action?

Een fietspomp is bij Action relatief goedkoop. Voor minder dan 10 euro heb je een fietspomp bij de winkel.


Categorieën: Accessoires

Kaz

Kaz is een gepassioneerde fietsliefhebber en specialist. Hij werkt al van jongs af aan in fietsenwinkels en heeft diverse Fietstechnicus opleidingen en cursussen gevolgd. Dankzij zijn grote schat aan ervaring en kennis helpt hij jou op weg met het vinden van de beste fiets en fietsaccessoires.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *