Action fiets accessoires – Het aanbod bekeken

Laatst bijgewerkt door Joni op februari 8, 2024

Action is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de populairste winkels in ons land.

Dit is te danken aan de interessante prijsstelling, maar ook aan het uitgebreid aanbod. Ongeacht waar je naar op zoek bent, kun je de gewenste producten bij Action vinden.

Dit geldt voor alledaagse producten, maar ook voor tal van fietsaccessoires. Zo ben je bij Action aan het juiste adres voor fietsonderdelen, fietskleding en zelfs voor kinderfietsen.

In dit artikel zetten wij graag alle fiets accessoires van Action voor je op een rijtje.

Action fietszadel

Action fiets zadel

Op geen enkele fiets mag/kan een goed fietszadel ontbreken. Als je zo min mogelijk geld aan een fietszadel uit wilt geven, zit je bij Action goed.

Bij Action vind je met regelmaat voordelige fietszadels die aan alle wensen voldoen:

  • De fietszadels bieden het gewenste comfort. Dat is zeker het geval als je voor een gelzadel kiest.
  • De fietszadels zijn voor de meeste fietsen geschikt. De fietszadels van Action beschikken veelal over een gangbare diameter, waardoor deze op de meeste fietsen/zadelpennen passen.
  • De fietszadels zijn meestal unisex. Dit betekent dat zowel mannen als vrouwen aangenaam op het fietszadel zitten. Action biedt echter ook regelmatig speciale zadels voor heren of dames aan.

Action fietspomp

In het aanbod van Action zijn regelmatig fietspompen te vinden. Deze fietspompen zijn niet alleen betaalbaar, maar doen ook hun werk prima.

Wel is het goed om te weten dat dit vrij eenvoudige fietspompen zijn. Voor het oppompen van je racefietsbanden kun je beter voor een andere fietspomp kiezen.

Een Action fietspomp biedt in ieder geval tal van voordelen. De pomp is van een prima kwaliteit, is voordelig en doet wat ‘ie moet doen.

Doordat Action regelmatig fietspompen aanbiedt, heb je voldoende keuze.

Action fietsbel

Action fietsbel

Op je fiets mag en kan een fietsbel niet ontbreken. Een fietsbel is niet alleen veilig, maar biedt in veel situaties ook uitkomst.

Tevens is dit één van de weinige manieren waarop je op een handige manier met andere fietsers kunt communiceren.

Voor de aanschaf van een goede fietsbel zit je bij Action ook goed. De fietsbellen die je bij Action kunt kopen, vallen op door de eenvoud.

Het zijn geen geavanceerde varianten, maar het zijn wel varianten die hun werk prima doen.

Bovendien betaal je voor een Action fietsbel slechts een paar euro. Wat wil je nog meer?

Action fietsmand

Wil je op je fiets graag meer opbergruimte hebben? Dan kun je voor een Action fietsmand kiezen.

Met een fietsmand creëer je niet alleen meer opbergruimte, maar je geniet ook van de gewenste veelzijdigheid.

In zo’n fietsmand kun je namelijk van alles vervoeren. Je hond, schooltas of de boodschappen zijn hier enkele voorbeelden van.

Bij een Action fietsmand geniet je overigens ook nog van een fraaie vormgeving. De fietsmanden die Action aanbiedt, zien er strak en gelikt uit.

Voor al dit moois hoef je bij deze discountketen uiteraard niet de hoofdprijs te betalen.

Action fietsslot

Action accessoires fietsslot

Ons land staat niet alleen bekend vanwege de hoeveelheid fietsen, maar ook vanwege de hoeveelheid fietsdiefstallen.

Om je fiets goed te beschermen, is de aanschaf van een goed fietsslot aan te raden. Als je dit zo voordelig mogelijk wilt doen, zit je bij Action uiteraard goed.

De fietssloten die Action aanbiedt, vallen op door de eenvoud. Het zijn geen geavanceerde sloten, maar ze doen wel perfect wat ze moeten doen.

Bovendien kun je uit meerdere soorten sloten kiezen. Hierbij kun je denken aan een kettingslot, hangslot of codeslot.

Houd in ieder geval het aanbod van de Action fietssloten goed in de gaten.

Action fietslamp

Action fiets accessoires verlichting

Is het achterlicht en/of voorlicht op je fiets kapot? Bij Action koop je voordelig een nieuwe fietslamp.

Het aanbod van fietslampen is behoorlijk divers bij deze discountketen.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de simpele led lampjes. Deze led lampjes kun je aan je stuur en/of bagagedrager vastmaken, waarna je deze met één druk op de knop aanzet.

Mocht je vervolgens je fiets ergens neerzetten, is het wel aan te raden om deze lampjes los te maken.

Je kunt echter ook voor een ‘normale’ fietslamp bij Action kiezen. Zo is het mogelijk om een volwaardige voorlamp of volwaardig achterlicht te kopen.

Uiteraard betaal je voor al deze lampen niet al te veel geld.

Action fietsband

Fietsband Action

Bij elke fietstocht loop je het risico dat je band lek raakt. Mocht dit het geval zijn, is het mogelijk noodzakelijk om je buiten- of binnenband te vervangen.

Voor de aanschaf van deze fietsbanden zit je ook bij Action goed.

Bij Action vind je allerlei soorten fietsbanden; zowel binnen- als buitenbanden. Deze banden zijn uiteraard niet van de beste A-merken, maar zijn wel erg voordelig geprijsd.

Mocht je deze fietsbanden aanschaffen, moet je uiteraard wel zelf je banden vervangen.

Action fietsverlichting

We hebben het hierboven al besproken, maar je kunt uit veel soorten fietsverlichting bij Action kiezen. Check het aanbod van Action regelmatig, zodat je de beste deal niet hoeft te missen.

Action fietskleding

Maak je graag ritten op je racefiets of op je mountainbike?

Dan is het van belang dat je de juiste fietskleding aanschaft. Voor het aanschaffen van de juiste fietskleding zit je bij Action goed.

Bij Action heb je de keus uit allerlei soorten voordelige fietskleding. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een voordelige fietsbroek met zeem; dankzij dit zeem voorkom je zadelpijn tijdens het fietsen.

Tevens kun je kiezen uit allerlei soorten fietsshirts en fiets jacks. Ook kun je uit meerdere fietssokken kiezen. Al met al is het aanbod van fietskleding uitgebreid en interessant te noemen.

Tip vanuit onze kant: ga je nieuwe fietskleding aanschaffen? Dan is het wel zaak om goed naar je maat te kijken. Mede daarom is het advies om bij Action altijd om de bon te vragen.

Met de bon kun je de gekochte fietskleding binnen 14 dagen retourneren. Als je online bij Action een bestelling plaatst, is dit uiteraard ook mogelijk.

En nog veel meer..

Fiets accessoires

Het blijft niet alleen bij bovenstaande producten. Nee, het aanbod van fietsaccessoires bij Action is nog veel uitgebreider.

Hieronder bespreken we graag nog enkele fietsproducten die je bij Action kunt kopen.

  • Fietstassen: met Action fietstassen creëer je op je fiets meer opbergruimte. Ideaal als je regelmatig (zware) tassen of andere producten op je fiets mee moet nemen. Je kunt bij Action voor enkele fietstassen kiezen, maar ook voor dubbele fietstassen.
  • Fietskrat: met een Action fietskrat creëer je ook meer opbergruimte. Je kunt zo’n krat met een fietsmand vergelijken, maar dan met een compleet andere uitstraling. Een fietskrat oogt meer industrieel, terwijl een fietsmand sierlijker is. Soms zijn er fietskratten voor kinderfietsen in het assortiment.
  • Handvatten: zijn de handvatten van je fiets aan vervanging toe? Dan ben je hiervoor ook bij Action aan het juiste adres. Je kunt bij deze discountketen uit meerdere soorten handvatten kiezen; meerdere kleuren en meerdere designs. Of speciale handvatten voor kinderfietsen.
  • Pedalen: als de pedalen van je fiets aan vervanging toe zijn, moet je vaak behoorlijk diep in de buidel tasten. Behalve als je de pedalen bij Action koopt. Bij Action schaf je de pedalen namelijk tegen een bodemprijs aan.
  • Fietscomputer: met een Action fietscomputer geniet je tijdens het fietsen van veel gemak. Zo hou je tijdens het fietsen onder meer je actuele snelheid en afgelegde afstand in de gaten. De fietscomputers die je bij Action aan kunt schaffen, zijn echter niet overdreven luxe of uitgebreid. Het draait ook bij de fietscomputers van Action vooral om de eenvoud.
  • Fietsremblokken: als je veel kilometers op je fiets maakt, slijten de remblokjes vanzelf. Mocht dat het geval zijn, koop je bij Action voordelig nieuwe fietsremblokken. Deze blokjes zijn voordelig, maar zijn uiteraard wel van de gewenste kwaliteit én veilig.
  • Fiets reparatieset: het uitvoeren van kleinere reparaties aan je fiets is niet overdreven lastig. Zeker niet als je voor één van de fiets reparatiesets van Action kiest. Deze sets zijn vrij uitgebreid, maar kosten niet de hoofdprijs.

Het mag duidelijk zijn: bij Action ben je voor heel veel fietsproducten aan het juiste adres. Deze producten kun je ook nog eens op twee manieren kopen.

Je kunt ervoor kiezen om naar één van de Action winkels toe te gaan. In de winkels vind je het uitgebreide aanbod en kun je de producten goed aanschouwen.

Je kunt er echter ook voor kiezen om online bij Action te shoppen. In de webshop vind je een complete fietscategorie.


Verkoopt de Action ook fietsen?

Het kopen van een nieuwe fiets is bij Action niet mogelijk. Men richt zich uitsluitend op fietsaccessoires in plaats van op complete fietsen.

Wat je bij Action wel kunt kopen, is een kinderfiets. Heel af en toe biedt Action kinderfietsen in de aanbieding aan, waarvoor je slechts een klein bedrag hoeft te betalen.

Dit gaat om niet al te bijzondere kinderfietsen, maar daar is de prijs dan ook naar.

Ben je op zoek naar een leuke loopfiets voor je kind? Dan is het ook interessant om het aanbod van Action in de gaten te houden. Men komt heel af en toe met een loopfiets/loopwagen op de proppen.

Voor volwassenen is het in ieder geval niet mogelijk om fietsen te kopen bij Action.

Maar, zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen, kun je wel uit heel veel fietsaccessoires kiezen.


Misschien ook interessant:

Categorieën: Accessoires

Joni

Joni's passie en expertise ligt bij alles wat met fietsen te maken heeft. Maar het liefst houdt ze zich bezig met stadsfietsen en fietsaccessoires. Met een scherp oog voor zowel stijl als functionaliteit, biedt Joni waardevolle inzichten en praktisch advies.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *