Puky kinderfietsen: Wat is het aanbod?

Laatst bijgewerkt door Kaz op september 16, 2023

Wil jij een Puky kinderfiets of een ander product van Puky kopen? En wil je meer weten over de kwaliteit die je kunt verwachten?

In dit artikel vertellen we je meer over Puky en de producten van het merk.

Ontdek welke Puky kinderfietsen bij het merk verkrijgbaar zijn en welke eigenschappen de producten uniek maakt.

We vergelijken Puky met andere merken en nemen reviews onder de loep. Tot slot geven we je algemene informatie over het merk. 

Soorten Puky fietsen

Bij het merk Puky kun je terecht voor kinderfietsen en andere vervoermiddelen. Dit zijn producten voor kleine kinderen, maar ook voor de grotere kids. De toestellen zijn er in allerlei maten, kleuren en kun je combineren met tal van accessoires.

Puky loopfiets

Voor de jongste kinderen, baby’s en peuters, is een Puky loopfiets een goede optie. Dit is een fiets zonder trappers waarmee kinderen kunnen oefenen met stabiliteit, motoriek en het besturen van de fiets.

Puky driewieler 

Ook kan de Puky driewieler voor peuters en baby’s een goede optie zijn. De driewieler loopfiets biedt jouw kleine namelijk veel stabiliteit.

Puky driewieler met duwstang

Er is zelfs een Puky driewieler met duwstang beschikbaar. Dit model is handig als je ook zelf de driewieler wilt kunnen bedienen.

Puky kinderfiets

Is jouw kleine al te oud voor de Puky driewieler met duwstang? Dan kun je ook voor een Puky kinderfiets gaan. De fiets is er in veel maten, van 14 inch tot 24 inch.

Hierdoor zijn ze geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar oud. De fietsen kunnen worden voorzien van versnellingen, een dynamo en nog veel meer onderdelen.

Overig

Naast de loopfiets, driewieler en kinderfiets kun je bij Puky voor nog meer speelse producten terecht.

Bijvoorbeeld een step, een skelter of een eenwieler. Er worden allerlei soorten fietsen en producten bij Puky aangeboden. 

Wat typeert een Puky kinderfiets?

Puky is een van de bekendste kinderfiets merken. De populariteit heeft het merk te danken aan bepaalde unieke eigenschappen

Veilig

Waar het merk zich voornamelijk op richt, is de veiligheid van de kinderfietsen. De fietsen worden uitvoerig getest om zeker te zijn van de kwaliteit. Ze voldoen daarom ook aan de strengste normen.

Voor de veiligheid zie je eigenschappen als reflectoren, anti-slip trappers en handvatten. De fietsen van Puky zijn uitgerust met een achteruittraprem, vaak in combinatie met een handrem

Praktisch en comfortabel

De Puky kinderfietsen zijn een comfortabel vervoermiddel om met het fietsen en stabiliteit te oefenen. Kenmerkend is de lage instap en het ontbreken van de stang in het midden.

Jouw kleine heeft zo optimale controle en kan makkelijk op het toestel plaatsnemen. Hij/zij heeft voldoende bewegingsvrijheid en de fietsen zijn gemaakt op een ergonomische zithouding. 

Duurzame materialen

De Puky fietsen zijn gemaakt van roestvrij staal. Dit materiaal is stevig en gaat niet roesten. Hierdoor heb je er lang plezier van. Een duurzame investering dus. Ook andere eigenschappen dragen bij aan de duurzaamheid.

Zo hebben de fietsen handvatten met een stootrand. Hierdoor gaan de handvatten niet kapot als de fiets opzij valt. En gaat er toch iets kapot? Dan kun je losse onderdelen bij het merk bestellen. 

Hippe designs voor kinderen 

De vormgeving van de Puky fiets moet jouw kleine natuurlijk wel aanspreken. Daarom zijn de producten van Puky voorzien van een hip ontwerp. Denk aan felle kleuren en speelse patronen.

Het zijn stuk voor stuk vervoermiddelen waarmee jouw kleine gezien wilt worden. 

Unisex frame

Een groot pluspunt van Puky, is dat de vervoersmiddelen geschikt zijn voor meisjes en jongens.

Bij de Puky kinderfiets ontbreekt bijvoorbeeld de stang tussen de benen, die je bij herenfietsen vaak ziet. Hierdoor krijgen de fietsen een lage opstap.

Zowel meisjes als jongens kunnen zo van de fietsen gebruik maken. Daarom worden de Puky fietsen ook vaak doorgegeven aan broertjes of zusjes. 

Accessoires

Een Puky kinderfiets is te combineren met veel bijpassende accessoires.

Denk aan een fietsbel, vlaggetje of fietshelm. Of aan een mandje, fietstas of zijwieltjes. In het ruime aanbod aan accessoires kom je vast tegen wat je zoekt. 

Puky in vergelijking met andere merken

puky driewieler

Vergelijk je Puky met andere kinderfiets merken? Dan blijkt ook weer dat de producten van het merk aan te raden zijn.

De kwaliteit is vergelijkbaar met dat van het merk Loekie. Dat is een Nederlands fietsmerk dat eveneens erg goede kinderfietsen en driewielers produceert. 

Bij beide merken kun je rekenen op veilige producten. Daarnaast zie je bij allebei een veelzijdig assortiment aan stijlvolle fietsen.

Ook al heeft het merk Loekie minder lange ervaring, het doet niet onder aan de kwaliteit van Puky. 

Ervaringen met de Puky kinderfietsen

De producten van Puky vallen erg goed in de smaak. De Puky kinderfietsen ziet er niet alleen hip uit, maar bieden ook de gewenste kwaliteit

De Puky producten worden gemaakt van stevige materialen en kunnen goed tegen een stootje.

Uit de reviews komt naar voren dat kinderen lang plezier hebben van de Puky kinderfietsen of driewielers. Qua veiligheid zijn het goede producten die je aan jouw kleine toevertrouwt. 

Over Puky

Puky is een Duits merk dat vervoermiddelen voor kinderen ontwerpt en produceert. Het merk is opgericht in 1949

Sindsdien brengt Puky producten op de markt waar kinderen en hun ouders blij van worden. Kinderen bouwen zelfvertrouwen op met het fietsen en ouders kunnen op de veiligheid van de producten vertrouwen.

Het motto van Puky is niet voor niets dat ze kleine helden willen ondersteunen. 

De Puky driewielers, kinderfietsen en andere producten zijn van topkwaliteit. In de producten zie je de jarenlange ervaring duidelijk terug. Veiligheid staat bij het merk altijd op de eerste plaats. 

Een pluspunt van het merk is ook dat er rekening wordt gehouden met duurzaamheid. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij Puky aan de orde. 

De productie vindt dichtbij huis plaats en er zijn bij het merk mensen in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om te zorgen dat producten nog langer meegaan, zijn de onderdelen bovendien los verkrijgbaar.
Veelgestelde vragen

Voor welke leeftijd is de Puky driewieler geschikt?

Dat ligt aan het type Puky driewieler dat je voor ogen hebt. De Puky driewieler met duwstang kan soms al vanaf 1 jaar oud worden gebruikt. Terwijl de normale Puky driewieler gemiddeld gezien vanaf 18 maanden te gebruiken is. 

Is Puky een betrouwbaar merk?

Ja, de producten van Puky voldoen aan strenge veiligheidseisen. Ze worden uitvoerig getest, voordat ze op de markt worden gebracht.


Categorieën: Fietsen

Kaz

Kaz is een gepassioneerde fietsliefhebber en specialist. Hij werkt al van jongs af aan in fietsenwinkels en heeft diverse Fietstechnicus opleidingen en cursussen gevolgd. Dankzij zijn grote schat aan ervaring en kennis helpt hij jou op weg met het vinden van de beste fiets en fietsaccessoires.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *