Fietsenwinkels in Den Haag – Compleet overzicht

Laatst bijgewerkt door Kaz op april 25, 2024

Woon je in de Hofstad? Dan is het aan te raden om zoveel mogelijk gebruik van je fiets te maken. Het openbaar vervoer is op zich goed geregeld, maar is vaak wel erg druk.

Dat geldt ook voor het rijden met de auto door de stad heen. Het is daarom voor de hand liggend om zoveel mogelijk de fiets te pakken.

Heb je op dit moment geen goede fiets meer? Dan heb je twee opties: een nieuwe fiets kopen of je huidige fiets laten repareren.

Voor beide opties kun je terecht bij een fietsenwinkel in Den Haag. Ook kun je op zoek gaan naar een fietsenmaker bij jou in de buurt in Den Haag.

De grootste fietsenwinkels van Den Haag

Als je een nieuwe fiets wilt kopen, ga je het beste naar één van onderstaande winkels toe. Deze winkels bieden veel soorten fietsen aan, hebben een goede naam opgebouwd en zijn betrouwbaar gebleken.

Bovendien leveren deze winkels specifieke voordelen ten opzichte van een online fietsenwinkel.

1. Decathlon

Gaat je voorkeur uit naar een grote fietsenwinkel in Den Haag? Dan kun je niet om Decathlon heen. Deze firma heeft door het gehele land winkels zitten, waaronder één winkel in Den Haag.

Deze winkel is gevestigd op de Grote Marktstraat. Oftewel: in het centrum van de stad.

Bij deze grootste fietsenwinkel kun je voor heel veel fietsen terecht. Decathlon is namelijk een mountainbike winkel, een racefiets winkel en een fietskleding winkel.

Ook is het in deze winkel mogelijk om allerlei accessoires voor je fiets te kopen. Doordat het aanbod erg divers is, maakt het niet zozeer uit wat voor fiets je hebt.

De prijsstelling bij Decathlon is ook nog eens interessant. Bovendien ben je bij de vestiging in Den Haag van fijne extra’s voorzien. Je kunt hier bijvoorbeeld ook terecht voor goed advies.

De verschillende specialisten staan in de grote winkel graag voor je klaar. Overigens is deze fietswinkel in Den Haag 7 dagen per week geopend.
2. Het Zwarte Fietsenplan

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets in Den Haag? Dan kun je hiervoor ook prima terecht bij Het Zwarte Fietsenplan. Dit is niet de grootste fietsenwinkel van Nederland, maar het komt wel in de buurt. Het Zwarte Fietsenplan is namelijk ook al een fietsenwinkel in Amsterdam.

De winkel van Het Zwarte Fietsenplan is in Den Haag op de Frederik Hendriklaan te vinden. De winkel zelf is vrij groot en is op een leuke manier ingericht.

Je voelt je hier direct thuis/welkom en je kunt je vergapen aan het diverse aanbod. Ook is het fijn dat de winkel 7 dagen in de week geopend is.

Wil je graag van goed advies voorzien worden? Daarvoor ben je ook aan het juiste bij Het Zwarte Fietsenplan. Of wil je graag je huidige fiets laten repareren? Ook dan kun je een afspraak maken bij deze fietsenwinkel in Den Haag.
3. Prijssnijder

Als je een nieuwe fiets wilt kopen, heb je meer dan voldoende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld uit meerdere fietsenwinkels in Den Haag kiezen, maar ook uit meerdere soorten fietsen. Wil je mogelijk een tweedehands fiets kopen? Dan zit je bij Prijssnijder goed.

Zoals de naam al doet vermoeden, richt deze firma zich op het aanbieden van goedkope fietsen.

De fietsen zelf zijn van de beste A-merken, maar worden door Prijssnijder zo goedkoop mogelijk aangeboden. Ook voor bijvoorbeeld het leasen van een fiets ben je bij deze firma goed.

Wil je je huidige fiets laten repareren of onderhouden? Ook daarvoor kun je terecht bij Prijssnijder. De winkel van deze firma is te vinden op de Loosduinseweg in de stad.
4. Superfietsen

Superfietsen fietsenwinkel den haag

Als je een nieuwe fiets wilt kopen, kun je hiervoor ook terecht bij Superfietsen. Deze firma heeft een populaire webshop, maar heeft ook meerdere fietsenwinkels in het land geopend. De fietsenwinkel in Den haag is gevestigd op de Leyweg.

In deze winkel kun je voor alle soorten fietsen terecht. Het aanbod bevat onder meer e-bikes, normale stadsfietsen, kinderfietsen, mountainbikes en andere soorten fietsen.

Ook voor allerlei belangrijke fietsaccessoires kun je bij Superfietsen terecht. Al met al heeft deze fietsenwinkel veel te bieden.
5. Garant Tweewielers

Garant Tweewielers fietsenwinkel den haag

Wil je graag in Den Haag een nieuwe fiets kopen? Wil je graag in Den Haag je fiets laten onderhouden/repareren? Of zou je graag in Den Haag een fiets willen huren/leasen? Voor al deze zaken kun je terecht bij Garant Tweewielers.

Al geruime tijd is dit één van de bekendste fietsenwinkels van de stad. Dit is te danken aan het diverse aanbod, maar ook aan de service. Zo biedt Garant Tweewielers een haal- en brengservice aan, evenals een leenfiets.

Ook is het mogelijk om bij deze firma een verzekering voor je fiets af te sluiten. De winkel van Garant Tweewielers is te vinden op de Laan van Meerdervoort.
6. Snel Fietsen

Als je hoge eisen aan je nieuwe fiets stelt, kun je bij Snel Fietsen terecht. Deze firma omschrijft zichzelf namelijk als een sportieve fietsenwinkel voor de meer eisende fietser. De winkel van Snel Fietsen is te vinden in de Valeriusstraat in de stad.

In deze winkel vind je een divers aanbod van allerlei soorten fietsen. Je kunt bij Snel Fietsen terecht voor toer- en vakantiefietsen, maar ook voor e-bikes.

Verder biedt deze firma fitness fietsen, gravel bikes, mountainbikes en vouwfietsen aan. Ook voor het kopen van fietskleding en fietsaccessoires zit je goed bij Snel Fietsen.
7. Grottendieck Tweewielers

Grottendieck Tweewielers_fietsenwinkel den haag

De leukste fietsenzaak van de stad Den Haag. Dat is de manier waarop Grottendieck Tweewielers zich omschrijft.

Bij deze firma kun je terecht voor het kopen van een nieuwe fiets of een tweedehands fiets. Ongeacht voor welke fiets je kiest, geniet je bij deze firma van een scherpe prijs.

Dat is niet het enige waar deze fietsenzaak zich op richt. Deze fietsenzaak richt zich namelijk ook op het aanbieden van reparaties aan je fiets. Hierover valt te lezen dat zij de meeste reparaties aan je fiets in 1 dag uit kunnen voeren.

De fietsenwinkel van Grottendieck Tweewielers is te vinden op de kruising van de Weimarstraat en Noorderbeekdwarsstraat.
Meer fietsenwinkels en speciaalzaken in Den Haag

fietsenwinkel den haag

Ben je op zoek naar een fietsenwinkel in Utrecht, een fietsenwinkel in Eindhoven of een fietsenwinkel in Rotterdam? Dan heb je meer dan voldoende keuze. Die vlieger gaat ook op voor de fietsenwinkels in Den Haag.

In dit artikel heb je met de top 7 fietsenwinkels in Den Haag kennis kunnen maken. Het blijft echter niet alleen bij deze fietsenwinkels. Door de gehele stad verspreid zitten nog veel meer fietsenwinkels en speciaalzaken.

Ons advies: Kijk bij jou in de buurt goed welke fietsenwinkels er te vinden zijn. Door voor een fietsenwinkel bij jou in de buurt te kiezen, geniet je sowieso van veel gemak.

Wil je voor het beste van het beste gaan? Breng dan een bezoekje aan één van bovenstaande fietsenwinkels in Den Haag.


Categorieën: Fietsen

Kaz

Kaz is een gepassioneerde fietsliefhebber en specialist. Hij werkt al van jongs af aan in fietsenwinkels en heeft diverse Fietstechnicus opleidingen en cursussen gevolgd. Dankzij zijn grote schat aan ervaring en kennis helpt hij jou op weg met het vinden van de beste fiets en fietsaccessoires.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *