Uebler fietsendrager kopen

Laatst bijgewerkt door Joni op februari 7, 2024

Ben je online op een Uebler fietsendrager gestuit? En vraag je je af of het verstandig is om een fietsendrager van dit merk aan te schaffen?

Dan zit je in dit artikel goed! In dit artikel vertellen wij je namelijk alles over de fietsendragers van dit merk.

Waarom een fietsendrager van dit merk?

Uebler fietsendrager
  • Prima kwaliteit: Uebler komt van origine uit Duitsland en dat is duidelijk terug te zien in de kwaliteit. De fietsendragers van dit merk zijn stevig, zijn robuust en brengen een lange levensduur met zich mee.
  • Interessant geprijsd: over het algemeen kan gesteld worden dat de fietsendragers van Uebler interessant geprijsd zijn. Je hoeft niet de hoofdprijs voor deze dragers te betalen, maar je geniet dus wel van een prima kwaliteit.
  • Voorzien van veel handige functies: de trekhaakdragers van Uebler zijn van allerlei handige functies voorzien. Met dank aan deze functies maak je optimaal gebruik van de fietsendrager.
  • Robuust en veilig: ongeacht voor welke Uebler fietsendrager je kiest, geniet je van de gewenste robuustheid en veiligheid. Concreet betekent dit dat je op een veilige en fijne manier van de fietsendrager gebruik maakt.

Welke Uebler fietsendragers zijn er?

Spreken de kenmerken van een Uebler fietsendragers je al aan? Dan is het aan te raden om je wensen goed op een rijtje te zetten.

In het aanbod van Uebler vind je namelijk meerdere fietsendragers, waardoor je een goede vergelijking zou moeten maken.

Maar, voor welke Uebler fietsendrager kun je nou het beste kiezen? Daar helpen wij je graag een handje bij.

Hieronder bespreken we namelijk tussen welke modellen van Uebler je op dit moment kunt kiezen. Neem onze toelichtingen door en bepaal welke variant het beste aansluit op je wensen.

Uebler i21

Uebler i21 fietsendrager

De Uebler i21 is wat ons betreft één van de beste Uebler fietsendragers. De drager is stevig, is geschikt voor 2 fietsen en beschikt over veel handige functies.

Zo kun je deze fietsendrager moeiteloos inklappen; het opbergen van de fietsendrager gaat hierdoor een stuk makkelijker.

Ook is het ideaal dat je de Uebler i21 kunt kantelen. Met dank aan deze kantelfunctie behoud je altijd toegang tot de kofferbak.

Met dank aan de draaglast van 60 kilogram vervoer je moeiteloos 2 e-bikes op deze fietsendrager.
Uebler F24

Uebler F24 fietsendrager

Gaat je voorkeur uit naar een moderne, stevige en betaalbare fietsendrager? Dan is de Uebler F24 een prima optie voor je.

Deze fietsendrager kost niet de hoofdprijs, maar is wel in staat om 2 zware e-bikes te vervoeren. Bovendien weegt deze fietsendrager slechts 12 kilogram.

Wel moet je bij de F24 variant met een belangrijk nadeel rekening houden: het ontbreken van de kantelfunctie. Je hebt hierdoor géén toegang tot de kofferbak, indien je deze fietsendrager op de trekhaak gemonteerd hebt.
Uebler X21

Uebler X21 fietsendrager

De Uebler X21 is volgens ons één van de beste dragers van dit merk, maar dat is wel terug te zien in het prijskaartje. Deze krachtpatser is in principe de duurste fietsendrager uit het totale aanbod van Uebler.

Voor het forse bedrag krijg je wel een hoop terug.

Zo is deze fietsendrager in staat om 2 e-bikes te vervoeren, geniet je van een kantelfunctie en geniet je van een inklapfunctie. Ook weegt deze fietsendrager slechts 13,5 kilogram; een belangrijk en praktisch voordeel.
Uebler i31

Uebler i31 fietsendrager

De kleinste en lichtste drager die Uebler ooit ontwikkeld heeft. Dat is de manier waarop Uebler de i31 trekhaakdrager omschrijft.

Ten opzichte van de hierboven besproken dragers weet de i31 zich te onderscheiden; deze fietsendrager is namelijk in staat om 3 fietsen te vervoeren.

Kun je ook e-bikes op deze trekhaakdrager vervoeren? Ja, zeker. Je bent in staat om 2 elektrische fietsen te vervoeren.

Daarbij kun je dan nog 1 normale stadsfiets vervoeren; de maximale draaglast van deze fietsendrager is namelijk maximaal 54 kilogram.
Uebler F14

Uebler F14 fietsendrager

Geef je het liefste zo min mogelijk geld uit aan een goede fietsendrager? En wil je slechts 1 fiets kunnen vervoeren?

Dan is de Uebler F14 wellicht de beste optie voor je. Deze Uebler fietsendrager heeft een maximale draaglast van 30 kilogram, weegt slechts 9,9 kilogram en is makkelijk te monteren.

Spijtig genoeg heeft deze fietsendrager geen kantelfunctie. Maar, na gebruik kun je ‘m gelukkig wel inklappen. Dat is dan weer een belangrijk voordeel van de Uebler F14.
Uebler F42

Uebler F42 fietsendrager

Ben je op zoek naar een fietsendrager voor maar liefst 4 fietsen? Dan is de Uebler F42 één van de beste opties voor je.

Deze fietsendrager kan maar liefst 72 kilogram dragen; de drager is hierdoor geschikt voor bijvoorbeeld 2 e-bikes en 2 normale stadsfietsen.

Houd wel rekening met enkele uitdagingen. Zo is deze fietsendrager behoorlijk zwaar, waardoor je ‘m niet al te gemakkelijk monteert. Tevens is deze fietsendrager van Uebler niet kantelbaar. Daarentegen is de Uebler F42 wél inklapbaar.
Uebler F21

Uebler F21 fietsendrager

Wil je twee fietsen op een makkelijke manier kunnen vervoeren? Grote kans dat de Uebler F21 in dat geval aan je wensen voldoet.

Deze fietsendrager is geschikt voor 2 e-bikes, heeft een maximale draaglast van 60 kilogram en weegt zelf slechts 12,5 kilogram.

Verder beschikt deze fietsendrager over veel handige functies. De inklapfunctie en de kantelfunctie zijn hier de beste voorbeelden van.

Houd er wel goed rekening mee dat je deze fietsendrager niet overal meer kunt kopen.
Uebler P22

Uebler P22 fietsendrager

Een flexibele en uitbreidbare drager van Uebler. Dat is de P22 fietsendrager in de notendop.

In de basis kun je 1 fiets op deze drager vervoeren, maar je kunt de drager uitbreiden. Met deze uitbreiding ben je in staat om 2 fietsen te vervoeren.

Bij deze fietsendrager is de maximale draaglast 52 kilogram. Dit betekent dat je niet 2 e-bikes kunt vervoeren, maar wel 1 e-bike en 1 stadsfiets.

Ongeacht wat voor fietsen je op deze drager zet, geniet je van het nodige gemak. De fietsendrager is stabiel, is op elke trekhaak te monteren, is kantelbaar en is veilig.
Uebler F32 XL

Uebler F32 XL fietsendrager

In het aanbod van Uebler is ook nog de F32 XL variant te vinden. Dit is een uitgebreide variant van de normale F32: zo kun je op deze fietsendrager maar liefst 3 fietsen vervoeren.

Na gebruik berg je deze fietsendrager makkelijk op. Iets wat te danken is aan het gewicht van de fietsendrager en aan de inklapfunctie. Iets wat bij deze fietsendrager wel ontbreekt, is de kantelfunctie.

Wat ons betreft is óók dit een prima fietsendrager van het merk Uebler!Meer merken fietsendragers:


Categorieën: Accessoires

Joni

Joni's passie en expertise ligt bij alles wat met fietsen te maken heeft. Maar het liefst houdt ze zich bezig met stadsfietsen en fietsaccessoires. Met een scherp oog voor zowel stijl als functionaliteit, biedt Joni waardevolle inzichten en praktisch advies.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *