Stella fietsendrager kopen: doen of niet?

Laatst bijgewerkt door Simon op april 26, 2023

Heb je voor de aanschaf van een Stella fiets gekozen? En wil je deze fiets graag overal mee naar toe kunnen nemen? Dan is de aanschaf van een Stella fietsendrager één van de opties die je hebt.

Of het verstandig is om een Stella fietsendrager aan te schaffen, lees je hieronder.

De fietsendragers van Stella

In de webshop van Stella zijn op dit moment een paar fietsendragers te vinden.

Het gaat hierbij om fietsendragers van het merk XLC, maar ook om fietsendragers van andere merken. Zo kun je bij Stella ook de Thule Easyfold 931 fietsendrager kopen.

Het aanbod kan nog wel eens wisselen, maar op het moment van schrijven heeft Stella ook 2 actiemodellen in de aanbieding:

Een fietsendrager bij Stella bestellen of niet?

Heb je een interessante fietsendrager in het aanbod van Stella gevonden? Wij raden je aan om deze fietsendrager níet bij Stella aan te schaffen. Dit heeft met de volgende redenen te maken:

  • Stella biedt niet de beste fietsendragers aan. Als je voor een fietsendrager van Stella kiest, ben je niet van de beste kwaliteit verzekerd. Dat is wel het geval als je voor een fietsendrager van bijvoorbeeld Thule of Twinny Load kiest.
  • De fietsendragers zijn bij Stella prijzig. Wil je een Thule fietsendrager via Stella aanschaffen? Onverstandig, aangezien de prijzen bij Stella (veel) hoger liggen dan bij andere fietsendrager winkels.

Met andere woorden: je kunt een fietsendrager beter bij een andere webshop bestellen. Andere webshops hanteren interessantere prijzen én bieden ook een uitgebreider aanbod aan.

Doordat de prijs-kwaliteitsverhouding een stuk interessanter is, ben je bij andere webshops beter uit.

Wat is voor jouw Stella fiets de beste fietsendrager?

Heb je interesse om een nieuwe fietsendrager aan te schaffen? En wil je je Stella fiets(en) op een veilige manier kunnen vervoeren? Dan moet de fietsendrager aan meerdere eisen voldoen:

  • De fietsendrager moet voor e-bikes geschikt zijn. Eén van de kenmerken van een e-bike van Stella is het forse gewicht. De fietsendrager moet daardoor specifiek voor e-bikes geschikt zijn.
  • De fietsendrager moet een hoog belastbaar gewicht hebben. Bovengenoemd verhaal heeft als gevolg dat een fietsendrager voor een Stella fiets een hoog belastbaar gewicht moet hebben. Als het belastbare gewicht (te) laag is, is het niet mogelijk om de zware Stella fietsen veilig te vervoeren.
  • De fietsendrager moet kantelbaar zijn. In onze ogen moet elke fietsendrager kantelbaar zijn. Dit geldt dus ook voor een Stella fietsendrager. Zéker als je een zware e-bike op de fietsendrager hebt staan, komt de kantelfunctie bijzonder goed van pas.
  • De fietsendrager moet veilig zijn. Net zoals bij alle andere fietsendragers moet de Stella fietsendrager veilig zijn. Zorg er ook voor dat je de verlichting van de fietsendrager af en toe checkt. Mocht de verlichting onverhoopt defect zijn, merk je dit vroeg genoeg op.
  • De fietsendrager moet van een A-merk zijn. In onze ogen is het ook zeer wenselijk dat de fietsendrager van een A-merk is. De betere merken, zoals Thule en Twinny Load, leveren gewoonweg de gewenste kwaliteit. En de gewenste stevigheid; dat laatste is uiteraard erg belangrijk voor een zware Stella fiets. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een wat bekender B-merk zoals Eufab of Hapro.Meer fietsendrager merken:


Categorieën: Accessoires

Simon

Simon is een gepassioneerde fietsliefhebber en enthousiaste schrijver op onze website. Hij deelt graag deelt zijn diepgaande kennis en enthousiasme voor alles wat met fietsen te maken heeft. Met jarenlange ervaring in de fietsindustrie biedt hij betrouwbare inzichten en deskundig advies.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *